• Maarten Bauwens | The Flemish Lion, BJJ Black Belt & Intermittent Living Coach

  BioHackers Podcast #63 - Maarten Bauwens

  Stap binnen in de wereld van elite jiu jitsu en welzijn met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we Maarten Bauwens, ook bekend als The Flemish Lion, verwelkomen!


  Maarten is niet alleen een wereldwijd bekende jiu jitsu-competitor, maar ook de trotse eigenaar en oprichter van Lionheart Jiu Jitsu Academy. Met talloze medailles op zijn naam, waaronder de wereldtitel jiujitsu in Abu Dhabi en de vice-Europese kampioenschappen in Lissabon, heeft Maarten zijn stempel gedrukt op de jiu jitsu-wereld op het hoogste niveau.


  Maar Maarten is meer dan alleen een atleet. Naast zijn indrukwekkende prestaties in de sport, heeft hij zijn Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen behaald. Hij is ook een gecertificeerde kPNI-beoefenaar en een deskundige in intermittent living coaching en personal training.


  Ontdek in deze boeiende aflevering hoe Maarten zijn passie voor jiu jitsu combineert met zijn expertise in welzijn en gezondheidsoptimalisatie. Luister nu naar de BioHackers Podcast en laat je inspireren door het verhaal van een echte wereldkampioen en wellness-expert!


  Links:

  https://www.instagram.com/mjbauwens_bjj/

  https://linktr.ee/mjbauwens_bjj

  2h 18m - Apr 22, 2024
 • Fatloss Coach Michiel | Optimaliseren VS. Maximaliseren, De Kracht Van OMEGA-3, Start Eigen Praktijk

  BioHackers Podcast #62 - Michiel Van Puymbroeck

  Betreed de fascinerende wereld van lichaamsbalans en welzijn met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we health- en fatloss coach Michiel van Puymbroeck verwelkomen.


  Michiel is een expert in het vinden van de juiste balans in je lichaam. In deze aflevering bespreken we het optimaliseren versus maximaliseren van je lichaam, en biedt Michiel talloze tips en trucs voor het op een gezonde en duurzame manier verliezen van lichaamsvet en het opbouwen van spiermassa. We duiken dieper in de kracht van specifieke supplementen, waaronder Michiel's favoriet, OMEGA-3.


  Maar dat is niet alles! Spannend nieuws: vanaf de zomer van 2024 lanceert Michiel zijn eigen Personal Training Praktijk, waar hij een werkelijk unieke ervaring zal bieden. Verwacht state-of-the-art faciliteiten, inclusief een sauna en ijsbad van BioHackers, om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen op je reis naar welzijn.


  Mis deze boeiende aflevering niet, waarin we dieper ingaan op de geheimen van een gebalanceerd en gezond lichaam. Luister nu en ontdek hoe je jouw gezondheidsdoelen kunt bereiken met Michiel van Puymbroeck en de BioHackers Podcast.


  Links:

  https://www.instagram.com/michiel_vp/

  https://linktr.ee/Coachmichiel_vp

  1h 15m - Apr 19, 2024
 • Health Coach Maarten | Gut & Skin Health, Afkomen Van Acne & Eczeem & Darmgezondheid Coach

  BioHackers Podcast #61 - Healthcoach Maarten

  Duik dieper in de wereld van gezondheid en welzijn met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we healthcoach Maarten verwelkomen.

  Maarten is een expert in het oplossen van darm- en huidproblemen door middel van op maat gemaakte schema's, volledig afgestemd op jouw individuele behoeften. Hij begrijpt dat veel klachten vaak voortkomen uit een slecht dieet of een dieet dat niet geschikt is voor jouw unieke genetische make-up. Met zijn gepersonaliseerde aanpak behaalt Maarten indrukwekkende resultaten en ontvangt hij lovende getuigenissen van mensen die te kampen hadden met uiteenlopende klachten zoals eczeem en acne.

  Ontdek hoe Maarten mensen helpt om hun gezondheidsdoelen te bereiken door de worteloorzaak van hun problemen aan te pakken en hen te begeleiden naar een leven vol vitaliteit en welzijn. Luister nu naar deze inspirerende aflevering van de BioHackers Podcast en laat je meeslepen door het verhaal van een toegewijde gezondheidscoach die levens verandert.


  Links

  https://www.instagram.com/healthcoachmaarten/

  https://gezondheidquiz.scoreapp.com/


  1h 41m - Apr 5, 2024
 • No BS Supplements | Beef Organ Supplementen, Gerespecteerde BioHacker & Vader Superhuman Kinderen

  BioHackers Podcast #60 - Sonny van No BS Supplements


  Ontdek de geheimen van optimale gezondheid en welzijn in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we ondernemer en oprichter van No BS Supplements, Sonny, verwelkomen.


  No BS Supplements staat voor eerlijkheid en kwaliteit, met alleen de beste voedingsstoffen afkomstig van grasgevoerde koeien uit Nieuw-Zeeland. Sonny, een ware visionair, deelt zijn passie voor het creëren van hoogwaardige supplementen zonder franje, waarbij hij zich richt op maximale voedingswaarde voor zijn klanten.


  Maar Sonny is meer dan alleen een succesvolle ondernemer. Hij is een gerespecteerde biohacker die zijn eigen levenskwaliteit maximaliseert en streeft naar de gezondste en beste versie van zichzelf. Daarnaast delen Sonny en zijn vrouw Julie een toewijding aan het opvoeden van hun twee prachtige kinderen met een focus op gezondheid, waardoor ze echte superhumans worden.


  Ontdek hoe Sonny zijn passie voor gezondheid en welzijn omzet in een bloeiend bedrijf en een vervuld gezinsleven. Luister nu naar deze inspirerende aflevering van de BioHackers Podcast en laat je meeslepen door het verhaal van een echte pionier op het gebied van biohacking en gezondheidsoptimalisatie.


  Links:

  https://www.instagram.com/brightsonnydays/

  https://www.instagram.com/nobseurope/

  https://www.nobs.eu/

  1h 59m - Apr 4, 2024
 • Karel Van Opstal | Van Overgewicht Naar Triatleet, Multicamera Man & Reizen Rond De Wereld

  BioHackers Podcast #59 - Karel Van Opstal

  Betreed de wereld van transformatie en doorzettingsvermogen met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we triatleet Karel Van Opstal verwelkomen voor een inspirerend gesprek.

  Ontdek het meeslepende verhaal van Karel, die van leven met overgewicht besloot zichzelf te transformeren en nu meerdere triatlons op zijn naam heeft staan. Hij deelt openhartig over zijn persoonlijke struggles, zelfbeeld en de obsessie met resultaten die zijn reis hebben gevormd.

  Maar Karel is meer dan alleen een atleet. Als multicamera man bij het gerenommeerde bedrijf DB Video komt hij op de meest fantastische locaties. Momenteel bevindt hij zich zelfs in de Alpe D'Huez om te filmen voor Tomorrowland 2024 winter editie. Dit is slechts één voorbeeld van de vele spannende avonturen die hij beleeft. Naast zijn werk en sportcarrière is Karel een gepassioneerde reiziger, waardoor hij al veel van de wereld heeft gezien en ervaren.

  Mis deze fascinerende aflevering niet, waarin we dieper ingaan op het leven, de passies en de successen van Karel Van Opstal. Luister nu en laat je inspireren om zelf grenzen te verleggen en je dromen na te jagen.


  Links

  https://www.instagram.com/karelvopstal/

  https://www.instagram.com/dbvideo/
  2h 27m - Mar 23, 2024
 • The Flemish Meerkat | High Level Jiu Jitsu Competitor, LO Leerkracht & Kippenconnaisseur

  BioHackers Podcast #58 - The Flemish Meerkat

  Deze week verwelkomen we de legendarische Belgische jiu jitsu-atleet Gauthier Blommaert, beter bekend als The Flemish Meerkat van Stark Gent BJJ.


  Gauthier heeft de wereld afgereisd voor jiu jitsu-competities op het hoogste niveau, zijn vaardigheden vertonend op gerenommeerde toernooien zoals ADCC in Abu Dhabi, verschillende edities van het IBJJF Jiu Jitsu-kampioenschap in heel Europa en de AJP Grand Slam, waarbij hij diverse medailles op zijn naam heeft staan.


  Maar Gauthier is meer dan alleen een topatleet. Hij deelt ook zijn ervaringen als LO-leerkracht op een middelbare school, waar hij op een betrokken manier met zijn studenten omgaat, waardoor hij een echte band met hen kan opbouwen.Naast zijn glansrijke sportcarrière heeft The Flemish Meerkat ook een ongewone passie in zijn vrije tijd - hij is een kippenconnaisseur! Met een trotse verzameling van 18 verschillende kippen in zijn ruime hok, deelt hij met passie en enthousiasme zijn liefde voor deze gevleugelde vrienden.


  Duik dieper in het leven van The Flemish Meerkat terwijl hij zijn ervaringen, inzichten en passies deelt. Mis deze boeiende aflevering niet, beschikbaar op de BioHackers Podcast. Luister nu en laat je inspireren door het veelzijdige leven van deze opmerkelijke persoonlijkheid!


  Links:

  https://www.instagram.com/the.flemish.meerkat/

  https://www.instagram.com/starkgentbjj/

  1h 51m - Mar 11, 2024
 • IJSKAST Coaching | Snelst Groeiende Ijsbad Coach, Zelfleiderschap & De 4 Dimensies

  BioHackers Podcast #57 - Ijskast Coaching

  Duik dieper in de wereld van zelfontwikkeling en persoonlijke groei met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de snelst groeiende ijsbaden coach van Nederland, Victor Serol, beter bekend als Ijskast Coaching, verwelkomen.


  Ontdek de inspirerende reis van Victor en leer hoe hij zijn traject begon als coach. In deze boeiende aflevering deelt hij cruciale lessen over het beheersen van de stemmetjes in je hoofd die je weerhouden om uit je comfortzone te stappen. Victor neemt ons mee door de vier dimensies van de menselijke ervaring - mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel - en onthult hoe deze kunnen worden verkend en verbeterd door middel van begeleide sessies en de beoefening van ijsbaden.


  Ontdek hoe je oude gewoontes kunt doorbreken door de controle over je lichaam te nemen en een veilige ruimte te creëren waarin je je onderbewuste kunt aanpassen. Victor deelt waardevolle inzichten over het cultiveren van zelfbeheersing en het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor persoonlijke groei en transformatie.


  Mis deze diepgaande en inspirerende aflevering niet, beschikbaar op de BioHackers Podcast. Bereid je voor om je grenzen te verleggen en je volledige potentieel te omarmen. Luister nu!


  Links

  https://www.instagram.com/ijskastcoaching/

  https://linktr.ee/ijskastcoaching

  https://ijskastcoaching.nl/

  GIVEAWAY ACTIE

  https://linktr.ee/IceBathGiveAway

  1h 37m - Mar 4, 2024
 • Samanta Klomp | Trauma Informed en Shamanic Bodywork, Kracht Van Plantenmedicijnen

  BioHackers Podcast #56 - Samantha Klomp

  Stap in de wereld van heling en zelfontdekking met Samantha Klomp, de visionaire oprichtster van Embodied Soul, in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast. Samantha, een pionier op het gebied van trauma-informed en shamanic bodywork, deelt haar transformerende reis door de kracht van ijsbaden en de diepgaande connectie met het luisteren naar de sensaties in je lichaam, een praktijk die nauw aansluit bij de diensten die ze aanbiedt.

  Ontdek de mystieke wereld van plantengeneeskunde, van de helende krachten van ayahuasca tot het belang van het creëren van een veilige ceremoniële ruimte, en hoe deze eeuwenoude tradities vandaag de dag relevant blijven voor persoonlijke groei en heling.

  Samantha's reis van kennis en zelfverbetering is een inspirerende odyssee die haar van Melbourne naar Singapore, Oslo, Amsterdam en Antwerpen heeft gevoerd. Ze heeft zich verdiept in een breed scala aan disciplines, van de ontwikkelingstheorieën van kinderen, aromatherapie en Akasha-chronieken tot Pilates en anatomie, wat getuigt van haar onverzadigbare dorst naar kennis en groei. Haar toewijding aan continue educatie stelt haar in staat om een holistische en verrijkte dienstverlening te bieden aan diegenen die op zoek zijn naar heling en transformatie.

  Volg Samantha's reis en ontdek hoe je door middel van lichaamswerk en de wijsheid van de natuur diepere lagen van jezelf kunt verkennen.

  Laat je meenemen op een reis naar innerlijke groei en heling in deze boeiende aflevering van de BioHackers Podcast.

  Links:

  https://www.instagram.com/samantha_klomp_/

  https://linktr.ee/samantha_klomp_

  https://www.embodiedsoul.love/

  1h 42m - Feb 27, 2024
 • Britt Verschueren | 20u Sport Per Week, Kracht Van Accountability Partners & Trainen voor Iron Man

  BioHackers Podcast #55 - Britt Verschueren

  Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen en passie in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de onstuitbare Britt Verschueren verwelkomen. Britt is het toonbeeld van een 'powerwoman' die niet alleen drie banen jongleert maar ook haar ondernemersdroom heeft waargemaakt als zelfstandige in de wereld van video-editing, het creëren van drone-opnames en het produceren van bedrijfsvideo's onder haar merk Storyvibe_23.

  Haar verhaal is een inspirerende mix van harde werkethiek en een uitzonderlijke toewijding aan fysieke fitheid, waarbij ze per week ongeveer 20 uur besteedt aan een intensief sportregime. Van fitness en dagelijkse sit-ups tot zwemmen en hardlopen, Britt laat zien hoe je met een ijzersterke mindset en de steun van een toegewijde groep gelijkgestemden, die elkaar verantwoordelijk houden voor het bereiken van persoonlijke doelen, ongelooflijke resultaten kunt behalen.

  In deze aflevering deelt Britt haar geheimen over het balanceren van een hectisch werk- en trainingschema, terwijl ze onvermoeibaar werkt aan haar professionele en persoonlijke doelen. Haar verhaal is een krachtige herinnering aan wat mogelijk is wanneer je vastberadenheid combineert met de juiste mindset en een ondersteunende gemeenschap.

  Luister nu en laat je motiveren door Britt's reis naar zelfverbetering en zakelijk succes. Dit is een must-listen voor iedereen die op zoek is naar inspiratie om hun lichaam en carrière naar nieuwe hoogten te stuwen.

  Links:

  https://www.instagram.com/britt.verschueren1/

  https://www.instagram.com/storyvibe_23/

  1h 34m - Feb 19, 2024
 • Vincent Verleije | Zaakvoerder Studio27, Brein Achter 27 On The Road, Internationale Coverband

  BioHackers Podcast #54 - Vincent Verleije

  Duik dieper in de wereld van innovatie, muziek, en marketing met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de schijnwerpers richten op de dynamische Vincent Verleije. Als jonge, ambitieuze ondernemer en de creatieve kracht achter het snelgroeiende marketingbureau Studio 27, en tegelijkertijd de lead zanger en gitarist van de sensationele coverband 27 On The Road, deelt Vincent zijn fascinerende reis naar succes.

  In deze meeslepende sessie onthult Vincent het geheim achter de explosieve groei van zijn coverband op YouTube, beginnend met kleinschalige optredens en evoluerend naar een indrukwekkende schare van 50k abonnees in een verbazingwekkend kort tijdsbestek. Zijn verhaal is een testament van voortdurende innovatie en strategische vernieuwing, wat resulteerde in landelijke bekendheid in België en verzoeken om hun muzikale magie vast te leggen. Met een unieke benadering van het creëren van eigen videoclips, heeft de band internationale aandacht gewonnen, waarbij sommige clips de 2 miljoen weergaven overstijgen.

  Verder deelt Vincent de transformatie van een gepassioneerde muzikant naar een voortreffelijke ondernemer, door de oprichting van Studio 27 - een toonaangevend bureau in content- en digitale marketing dat in korte tijd meer dan 20 werknemers heeft verwelkomd en adembenemende projecten heeft gerealiseerd. Hij gaat in op de uitdagingen van het ondernemerschap en de plannen voor toekomstige expansie van het bedrijf.

  Luister naar deze aflevering om geïnspireerd te raken door Vincent's reis van muzikale passie naar zakelijk succes, en ontdek hoe creativiteit en zakelijk inzicht kunnen leiden tot buitengewone resultaten. Mis deze diepgaande blik op de synergie tussen kunst en ondernemerschap niet!


  Links:

  https://www.instagram.com/vincentverleije/

  https://www.instagram.com/studio27.be/

  https://www.studio27.be/

  https://www.youtube.com/@27OnTheRoad/videos


  1h 44m - Feb 12, 2024
 • Bjorn Cornelissens | Mentor The Forex Dictionary, $40k FTMO pay-out, +3 miljoen gefund kapitaal

  BioHackers Podcast #53 - Bjorn Cornelissens

  In deze week's aflevering verwelkomen we een ware titan in de zakenwereld, Bjorn Cornelissen - mentor en partner bij de prestigieuze Forex educatieopleiding The Forex Dictionary in Antwerpen. 📈

  🌱 Groei, Impact en Succes in Forex Trading

  Bjorn deelt het inspirerende verhaal van de groei van The Forex Dictionary en de buitengewone impact die hij heeft gehad op zijn studenten. Als zeer gerespecteerde forex trader heeft hij ongekende prestaties neergezet. In aflevering #18 onthulde hij zijn ambitie om zijn gefunde kapitaal van 1 miljoen euro naar 3 miljoen euro te vergroten, en hij heeft dat doel bereikt! In 2023 behaalde hij de top 3 van FTMO-traders wereldwijd, met een indrukwekkende uitbetaling van $40.931 in één maand. Een prestatie die normaal een heel jaar werken vereist.

  🎓 Empowering Financial Independence

  Buiten zijn persoonlijke prestaties is Bjorn gepassioneerd over het coachen van zijn studenten om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Hij deelt indrukwekkende succesverhalen waarin hij daadwerkelijk levens heeft veranderd door zijn kennis te delen.

  🚀 The Forex Dictionary's Toekomst en Uitbreidingsplannen

  Ontdek de toekomstplannen van The Forex Dictionary en de opwindende ontwikkelingen voor het komende jaar, waaronder hun nieuwe pand dat ruimte biedt voor de uitbreiding van het team.

  🔗 Links naar Bjorn Cornelissen en The Forex Dictionary:

  Laat je inspireren door de inzichten van Bjorn Cornelissen in de wereld van Forex trading en de waardevolle impact die hij heeft op zijn studenten. Luister nu op Spotify, YouTube en andere podcastplatforms! 🎙️

  1h 44m - Jan 22, 2024
 • Jef Geerts | Deelnemer Kamp Waes II, 100km in de woestijn joggen & de BESTE hardloopschoenen

  BioHackers Podcast #52 - Jef Geerts

  Deze week verwelkomen we een buitengewone gast in de BioHackers Podcast - niemand minder dan topatleet en deelnemer aan het populaire Belgische TV-programma Kamp Waes seizoen 2, Jef Geerts! 🚀

  Duik in het ongelofelijke levensverhaal van Jef, waar hij op 19-jarige leeftijd naar Parijs fietste, marathons liep met een kater, en zelfs 100 km in de Jordaanse woestijn rende gedurende 3 dagen, met een gebroken sleutelbeen! En dat is slechts het begin van zijn indrukwekkende atletische reis.

  Ontdek hoe Jef, zonder voorbereiding, zich een weg baande naar de snelste tijden op de 800m in België op de piste. Nu traint hij doelgericht bij het Infinity Running Team in Deurne, met één duidelijk doel voor ogen - kwalificatie voor de Olympische Spelen. Een ambitieus doel dat zijn onstuitbare drive weerspiegelt om het uiterste uit zichzelf te halen.

  Luister naar Jef's uitgebreide mening over de beste hardloopschoenen op de markt, waarbij hij nauwkeurig uitlegt wat het verschil maakt. Een must-hear voor zowel doorgewinterde hardlopers als beginners.

  Ontdek Jef's ervaringen als deelnemer aan Kamp Waes seizoen 2, dat net van start is gegaan op VRT. Hoewel hij discreet blijft over de opnames, zijn wij razend benieuwd naar hoever Jef het gaat schoppen in dit uitdagende avontuur!

  Links:

  https://www.instagram.com/geertsjef/

  https://www.vrt.be/vrtmax/a-z/kamp-waes/

  https://infinityrunningteam.weebly.com/  1h 17m - Jan 15, 2024
 • Jez Verweij | LIFE in Switzerland, BANKING Sector and CONSPIRACY THEORIES

  BioHackers Podcast #51 - Jez Verweij

  We welcome a special guest, Jez Verweij. Jez's journey is a captivating story of growth and discovery. Born and raised in Belgium, he embarked on a globe-trotting educational adventure, leading him to a fulfilling career in Switzerland.


  Discover Jez's path from his neighborhood, shared with our host Dylan, to the halls of higher learning across Europe. Jez pursued an English-taught program in International Business Management, followed by a major in Finance in Germany - all amidst the challenging backdrop of the COVID-19 pandemic. His subsequent internship in Sweden adds another fascinating chapter to his story.


  Dive into Jez's insights on life in Switzerland, covering not just the workings of pensions and banking but also exploring the unique Swiss mentality and privileges. His perspective on living in one of the world's most renowned financial hubs is enlightening.


  Intriguingly, Jez sheds light on some of Switzerland’s most intriguing aspects: the widespread existence of bunkers and hidden armaments in the mountains. These insights provide a rare glimpse into a lesser-known side of Swiss life.


  The conversation takes a global turn as we discuss topics like the impact of the coronavirus and delve into conspiracy theories that span from UFOs to South Korea. Jez's international experiences bring a unique depth to these discussions.


  Whether you're a finance enthusiast, a culture buff, or simply love a good mystery, BioHackers Podcast #51 with Jez Verweij is a must-listen. Available now on Spotify, YouTube, and other podcast platforms – immerse yourself in this episode full of international intrigue and Swiss secrets!

  1h 53m - Jan 1, 2024
 • Kersteditie: BioHackers & Friends - Surpise Blue Belt, Blokhut Sauna & Conspiracy Theories

  BioHackers Podcast #50 - Kerstspecial

  🎄 Kersteditie: BioHackers & Friends 🎄

  In deze mijlpaal, de 50e aflevering van de BioHackers Podcast, trakteren we je op een onvergetelijke kerstspecial. Duik met ons mee in de feestelijke wereld van biohacking, waar kerst niet alleen gaat over vieren, maar ook over innoveren.


  Herontmoet onze favoriete gasten - de altijd inspirerende Kevin De Herdt, de meesterlijke editor Hugo Grootveld, en de charismatische Huub Jacobs met zijn boeiende vriendin Rouzane. Hun verhalen en inzichten zullen je betoveren!


  Terwijl we genieten van ongelimiteerde heerlijkheden, delen we anekdotes over het afgelopen jaar, bespreken we de spannende ontwikkeling van ons nieuwe BioHackers pand, en onthullen we onze toekomstvisie - van een vervallen gebouw tot een state-of-the-art ijsbad experience center, compleet met een 40+ personen blokhut sauna.


  Vier samen met Hugo zijn indrukwekkende prestatie van het behalen van zijn blue belt in Jiu Jitsu. Daarnaast wagen we ons aan een diepe duik in de wereld van samenzweringstheorieën - een gesprek dat je zeker niet wilt missen.


  Kevin, vers van de tattooshop, toont zijn nieuw bijgewerkte handkunst en deelt zijn visie over Flat Earth Theorie terwijl Huub zijn spannende nieuwe pad deelt als pizzabakker. Hun verhalen over persoonlijke transformatie en passie zijn werkelijk inspirerend.


  Sluit je aan bij onze feestelijke en fascinerende reis in deze speciale kersteditie van de BioHackers Podcast. Beschikbaar op alle populaire platforms. Mis deze onvergetelijke aflevering niet!


  🔗Links:

  https://www.instagram.com/huubster1/

  https://www.instagram.com/rouzanedbj/

  https://www.instagram.com/hisslothness/


  1h 42m - Dec 28, 2023
 • Jelmar Ceunen | 120kg BODYBUILDER, eerste IJSBAD ervaring & 6.800 calorieën PER DAG dieet

  BioHackers Podcast #49 - Jelmar Ceunen

  Een guest dat deze week nog maar net door de deur past, want deze week is de atmosfeer doordrenkt met spierkracht en motivatie. 🏋️‍♂️ We 120 KG pure spiermassa, Jelmar Ceunen te gast, en hij onthult een kant van zijn reis die je niet wilt missen!


  Jelmar deelt zijn allereerste onderdompeling in een ijsbad tijdens onze Mental Resilience Experience. Maar dat is niet alles - verrassend genoeg duiken we in zijn achtergrond in multimedia en zijn bedrevenheid met computers, terwijl hij zijn weg vindt in de wereld van bodybuilding naast zijn werk in een marketingbureau.


  De kern van Jelmar's succes in de sportschool? Voeding. 🍏 Tijdens de episode verkennen we fascinerende aspecten van granen, vis, eieren en vlees, waarbij Jelmar dieper ingaat op hoe voeding de sleutel is tot echte fitnessprogressie.


  Dompel jezelf onder in de wereld van bodybuildingwedstrijden terwijl Jelmar zijn ervaringen deelt, van de voorbereiding tot het langverwachte moment op het podium na bijna een jaar toewijding.


  Maar dat is nog niet alles! Jelmar deelt ook zijn wijsheid op sociale media, waar hij tips, trucs en gezonde maaltijden deelt, samen met inspirerende trainingsvideo's.

  🔗Links:

  Instagram: Jelmar Ceunen

  TikTok: Jelmar Ceunen op TikTok

  Klik erop om zijn avonturen in de wereld van bodybuilding te volgen en waardevolle tips te ontdekken! 💪🔗

  1h 48m - Dec 11, 2023
 • Maxime Quisquater | De Warme Kerstmars Editie 2, Angel number 222, Bespreking Mental Resillience Experience

  BioHackers Podcast #48 - Maxime Quisquater

  Welkom terug bij de BioHackers Podcast! 🚀 Vandaag hebben we een vertrouwd gezicht, niemand minder dan Maxime Quisquater, ademhalingscoach, oprichter van de Limitless Journey Group en medewoordvoerder van De Warme Kerstmars, voor zijn derde optreden in onze show!

  Stap in de wereld van Maxime terwijl hij vertelt over zijn ongelofelijke ervaringen in Spanje, van het verlaten van zijn thuisbasis tot het redden van een wildvreemde, allemaal verbonden door zijn geluksgetal 222. 🌍✨

  Hij deelt de inspirerende reis van het opzetten en uitbreiden van Limitless Journey en werpt een blik op de toekomst van dit empowerende initiatief. 💪

  We nemen je ook mee achter de schermen van ons recente evenement, een samenwerking tussen BioHackers en Limitless Journey Group bij NRG Fitness in Schoten. Hoor van onze geweldige gast Bob over zijn persoonlijke doorbraken en grensverleggende ervaringen tijdens dit unieke event.

  En als kers op de taart, krijg je aan het einde van deze episode een exclusieve aftermovie van het evenement te zien! 🎬

  We bespreken ook andere geweldige samenwerkingen en werpen een vooruitblik op het komende hoofdevenement, De Warme Kerstmars. Een 102 km lange wandeltocht ten voordele van 'To Walk Again'.

  Mis deze aflevering vol inspiratie, inzichten en community spirit niet! 🎙️✨


  https://www.instagram.com/maximequisquaterofficial/

  https://www.instagram.com/limitlessjourneygroup/

  https://www.dewarmekerstmars.com/

  1h 33m - Dec 4, 2023
 • Siebe Van Uffelen | Psychedelische Reis Mentor & Sound Healer

  BioHackers Podcast #47 - Siebe Van Uffelen

  Laat je betoveren door onze speciale gast van vandaag: sound healer, gezondheidscoach en psychedelische reisleider, Siebe Van Uffelen!

  Van een soul-searching journey na het verlies van zijn beste vriend op jonge leeftijd tot het verkennen van de kracht van geluid met klankschalen, handpannen en didgeridoo, Siebe neemt ons mee op een reis door de dimensies van helende frequenties.

  Ontdek hoe hij natuurlijke supplementen omarmt zonder de gebruikelijke commerciële rommel. Siebe deelt zijn wijsheid over het optimaliseren van het lichaam met echte, zuivere ondersteuning.

  En alsof dat nog niet genoeg is, gidst Siebe mensen door begeleide paddo-sessies, waar geluid, dieetvoorbereiding en een prachtige setting de krachtige plantenmedicijnen begeleiden.

  Verder onthult hij de meerwaarde van een sterke vrouw aan zijn zijde en deelt zijn inzichten over krachtige relaties.

  Dompel jezelf onder in de wereld van geluid, gezondheid en psychedelische ontdekkingen! Luister nu via YouTube en Spotify

  Wil je dieper duiken? Stuur Siebe een berichtje via Instagram voor meer informatie over zijn diensten!


  🔗 Volg Siebe op Instagram

  1h 36m - Nov 27, 2023
 • Youssef Rambouk - Professioneel Muay Thai vechter & All-inclusive vechters kamp in THAILAND?!

  BioHackers Podcast #46 - Youssef Rambouk

  We zijn terug en beter dan ooit! Na een korte pauze hebben we een nieuwe locatie en een opgefriste studio voor de podcast, en we trappen dit nieuwe hoofdstuk af met een absolute kraker van een aflevering. Bij ons is de getalenteerde muay thai-vechter, slimme zakenman en avonturier Youssef Rambouk.

  Youssef heeft zijn muay thai-carrière naar nieuwe hoogten gebracht en neemt deel aan professionele gevechten over de hele wereld. Van de ringen in Thailand en China tot de arena's van Australië en heel Europa, hij heeft zijn stempel gedrukt.

  Maar Youssef is niet alleen een kracht in de ring; hij is ook een strategische zakenman. Als ontwikkelaar voor het vechtersmanagementbureau AMC Management en een sleutelfiguur in de reisafdeling van Raise Revival staat hij vooraan bij het creëren van unieke kansen.

  Bij Raise Revival stellen Youssef en zijn team volledig verzorgde reizen samen naar Thailand voor zowel recreatieve als professionele vechtliefhebbers. Van intensieve bootcamps voor serieuze vechters tot luxueuze retraites met villa's, zwembaden, yogaklassen en naadloos vervoer, ze hebben alles gedekt.

  Als je de echte cultuur van Thailand wilt ervaren zonder je ergens zorgen over te hoeven maken, bekijk dan hun all-inclusive pakketten op hun website.

  Volg Youssef Rambouk en de ongelofelijke projecten waar hij deel van uitmaakt:

  Bereid je voor op een podcastaflevering boordevol verhalen van veerkracht, triomf en de geheimen van het succes van Youssef, zowel in als buiten de ring!

  1h 29m - Nov 20, 2023
 • Brecht De Corte & Dries Paenen | NATURAL Bodybuilder, De BESTE Supplementen, Bodybuilden & IJSBADEN

  BioHackers Podcast #45 - Brecht De Corte & Dries Paenen

  Deze week duiken we in de fascinerende wereld van natuurlijk bodybuilden met niemand minder dan Total Body Shop-atleet Brecht De Corte en voormalige gast van episode #10, Men's Physique-atlete en personal coach Dries Paenen.


  Brecht neemt ons mee in de wereld van extreem gedisciplineerd natuurlijk bodybuilden en benadrukt het cruciale belang van een goede coach om competitief te kunnen zijn. Hoe bereidt hij zich voor op een wedstrijd? Wat omvat zijn prep-week?


  Dries onthult een nieuwe aanpak in zijn persoonlijke training en onthult het nummer 1 probleem waardoor je niet het gewenste resultaat behaalt met personal training.

  Daarnaast delen de heren hun uitgebreide TOP- en Must-supplementen voor een gezonde voortgang, en bespreken we de impact van ijsbaden op de bodybuilding scene.

  Ook duiken we in de essentie van het laten uitvoeren van een bloedonderzoek en wat je moet vragen aan je huisarts.


  Uiteraard wordt deze aflevering weer gesponsord door BeJuiced, met hun heerlijke cold-pressed juices vol met meer dan 300 gram groenten en fruit in één flesje!


  Links

  Brecht De Corte: https://www.instagram.com/decortebrecht/

  Total Body Shop: https://www.instagram.com/totalbodyshop.nl/

  Dries Paenen: https://www.instagram.com/dries.paenen/

  Alpha Sups: https://www.instagram.com/alphasuppsnl/


  En vergeet niet om de website van BeJuiced te bezoeken voor je dagelijkse dosis vitamines:

  https://www.bejuiced.be/

  1h 56m - Aug 7, 2023
 • Nicoyoncee | ACTEUR in opleiding, eerste THEATER voorstelling & de impact van SHAKESPEAR

  BioHackers Podcast Episode #44 - Nicolau Pimento Belgrano: The Rising Star Returns!


  In deze theatrale aflevering verwelkomen we de tweede verschijning van de allereerste gast van de BioHackers Podcast, Nicolau Pimento Belgrano, ook wel bekend als Nicoyoncee.

  Nico's reis begon met een opleiding bij De Nieuwe Spelers in Antwerpen en onlangs heeft hij zijn eindwerk gepresenteerd. Met een uitmuntende performance heeft hij de smaak te pakken. Bekijk de link naar de volledige show onderaan de beschrijving. Na een professionele clipshoot heeft Nico nog veel meer mooie projecten in het vooruitzicht. Zijn acteercarrière krijgt een prachtige wending!


  En laten we niet vergeten dat Nico ook onze allereerste gast was in aflevering 3, toen hij net aan zijn opleiding begon. Zijn groei in professionaliteit in opnames en podcasts is bewonderenswaardig.


  Uiteraard worden de drankjes mede mogelijk gemaakt door onze wekelijkse sponsor, BeJuiced. Geniet van heerlijke cold-pressed juices met meer dan 300 gram groenten en fruit in één flesje. En we hebben ook een nieuwe sponsor: MB Nutrition, het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld. Gebruik de kortingscode "Gb15" voor 15% korting!


  Links:

  Instagram: https://www.instagram.com/nicoyoncee/

  Volledige Show: https://vimeo.com/828348144/c7a3eb4fe4

  BeJuiced: https://www.bejuiced.be/

  1h 20m - Jul 31, 2023
Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...