SHOW / EPISODE

Fatloss Coach Michiel | Optimaliseren VS. Maximaliseren, De Kracht Van OMEGA-3, Start Eigen Praktijk

1h 15m | Apr 19, 2024

BioHackers Podcast #62 - Michiel Van Puymbroeck

Betreed de fascinerende wereld van lichaamsbalans en welzijn met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we health- en fatloss coach Michiel van Puymbroeck verwelkomen.


Michiel is een expert in het vinden van de juiste balans in je lichaam. In deze aflevering bespreken we het optimaliseren versus maximaliseren van je lichaam, en biedt Michiel talloze tips en trucs voor het op een gezonde en duurzame manier verliezen van lichaamsvet en het opbouwen van spiermassa. We duiken dieper in de kracht van specifieke supplementen, waaronder Michiel's favoriet, OMEGA-3.


Maar dat is niet alles! Spannend nieuws: vanaf de zomer van 2024 lanceert Michiel zijn eigen Personal Training Praktijk, waar hij een werkelijk unieke ervaring zal bieden. Verwacht state-of-the-art faciliteiten, inclusief een sauna en ijsbad van BioHackers, om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen op je reis naar welzijn.


Mis deze boeiende aflevering niet, waarin we dieper ingaan op de geheimen van een gebalanceerd en gezond lichaam. Luister nu en ontdek hoe je jouw gezondheidsdoelen kunt bereiken met Michiel van Puymbroeck en de BioHackers Podcast.


Links:

https://www.instagram.com/michiel_vp/

https://linktr.ee/Coachmichiel_vp

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...