SHOW / EPISODE

Jef Geerts | Deelnemer Kamp Waes II, 100km in de woestijn joggen & de BESTE hardloopschoenen

1h 17m | Jan 15, 2024

BioHackers Podcast #52 - Jef Geerts

Deze week verwelkomen we een buitengewone gast in de BioHackers Podcast - niemand minder dan topatleet en deelnemer aan het populaire Belgische TV-programma Kamp Waes seizoen 2, Jef Geerts! 🚀

Duik in het ongelofelijke levensverhaal van Jef, waar hij op 19-jarige leeftijd naar Parijs fietste, marathons liep met een kater, en zelfs 100 km in de Jordaanse woestijn rende gedurende 3 dagen, met een gebroken sleutelbeen! En dat is slechts het begin van zijn indrukwekkende atletische reis.

Ontdek hoe Jef, zonder voorbereiding, zich een weg baande naar de snelste tijden op de 800m in België op de piste. Nu traint hij doelgericht bij het Infinity Running Team in Deurne, met één duidelijk doel voor ogen - kwalificatie voor de Olympische Spelen. Een ambitieus doel dat zijn onstuitbare drive weerspiegelt om het uiterste uit zichzelf te halen.

Luister naar Jef's uitgebreide mening over de beste hardloopschoenen op de markt, waarbij hij nauwkeurig uitlegt wat het verschil maakt. Een must-hear voor zowel doorgewinterde hardlopers als beginners.

Ontdek Jef's ervaringen als deelnemer aan Kamp Waes seizoen 2, dat net van start is gegaan op VRT. Hoewel hij discreet blijft over de opnames, zijn wij razend benieuwd naar hoever Jef het gaat schoppen in dit uitdagende avontuur!

Links:

https://www.instagram.com/geertsjef/

https://www.vrt.be/vrtmax/a-z/kamp-waes/

https://infinityrunningteam.weebly.com/Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...