SHOW / EPISODE

Vincent Verleije | Zaakvoerder Studio27, Brein Achter 27 On The Road, Internationale Coverband

1h 44m | Feb 12, 2024

BioHackers Podcast #54 - Vincent Verleije

Duik dieper in de wereld van innovatie, muziek, en marketing met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de schijnwerpers richten op de dynamische Vincent Verleije. Als jonge, ambitieuze ondernemer en de creatieve kracht achter het snelgroeiende marketingbureau Studio 27, en tegelijkertijd de lead zanger en gitarist van de sensationele coverband 27 On The Road, deelt Vincent zijn fascinerende reis naar succes.

In deze meeslepende sessie onthult Vincent het geheim achter de explosieve groei van zijn coverband op YouTube, beginnend met kleinschalige optredens en evoluerend naar een indrukwekkende schare van 50k abonnees in een verbazingwekkend kort tijdsbestek. Zijn verhaal is een testament van voortdurende innovatie en strategische vernieuwing, wat resulteerde in landelijke bekendheid in België en verzoeken om hun muzikale magie vast te leggen. Met een unieke benadering van het creëren van eigen videoclips, heeft de band internationale aandacht gewonnen, waarbij sommige clips de 2 miljoen weergaven overstijgen.

Verder deelt Vincent de transformatie van een gepassioneerde muzikant naar een voortreffelijke ondernemer, door de oprichting van Studio 27 - een toonaangevend bureau in content- en digitale marketing dat in korte tijd meer dan 20 werknemers heeft verwelkomd en adembenemende projecten heeft gerealiseerd. Hij gaat in op de uitdagingen van het ondernemerschap en de plannen voor toekomstige expansie van het bedrijf.

Luister naar deze aflevering om geïnspireerd te raken door Vincent's reis van muzikale passie naar zakelijk succes, en ontdek hoe creativiteit en zakelijk inzicht kunnen leiden tot buitengewone resultaten. Mis deze diepgaande blik op de synergie tussen kunst en ondernemerschap niet!


Links:

https://www.instagram.com/vincentverleije/

https://www.instagram.com/studio27.be/

https://www.studio27.be/

https://www.youtube.com/@27OnTheRoad/videos


Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...