SHOW / EPISODE

No BS Supplements | Beef Organ Supplementen, Gerespecteerde BioHacker & Vader Superhuman Kinderen

1h 59m | Apr 4, 2024

BioHackers Podcast #60 - Sonny van No BS Supplements


Ontdek de geheimen van optimale gezondheid en welzijn in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we ondernemer en oprichter van No BS Supplements, Sonny, verwelkomen.


No BS Supplements staat voor eerlijkheid en kwaliteit, met alleen de beste voedingsstoffen afkomstig van grasgevoerde koeien uit Nieuw-Zeeland. Sonny, een ware visionair, deelt zijn passie voor het creëren van hoogwaardige supplementen zonder franje, waarbij hij zich richt op maximale voedingswaarde voor zijn klanten.


Maar Sonny is meer dan alleen een succesvolle ondernemer. Hij is een gerespecteerde biohacker die zijn eigen levenskwaliteit maximaliseert en streeft naar de gezondste en beste versie van zichzelf. Daarnaast delen Sonny en zijn vrouw Julie een toewijding aan het opvoeden van hun twee prachtige kinderen met een focus op gezondheid, waardoor ze echte superhumans worden.


Ontdek hoe Sonny zijn passie voor gezondheid en welzijn omzet in een bloeiend bedrijf en een vervuld gezinsleven. Luister nu naar deze inspirerende aflevering van de BioHackers Podcast en laat je meeslepen door het verhaal van een echte pionier op het gebied van biohacking en gezondheidsoptimalisatie.


Links:

https://www.instagram.com/brightsonnydays/

https://www.instagram.com/nobseurope/

https://www.nobs.eu/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...