SHOW / EPISODE

Britt Verschueren | 20u Sport Per Week, Kracht Van Accountability Partners & Trainen voor Iron Man

1h 34m | Feb 19, 2024

BioHackers Podcast #55 - Britt Verschueren

Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen en passie in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de onstuitbare Britt Verschueren verwelkomen. Britt is het toonbeeld van een 'powerwoman' die niet alleen drie banen jongleert maar ook haar ondernemersdroom heeft waargemaakt als zelfstandige in de wereld van video-editing, het creëren van drone-opnames en het produceren van bedrijfsvideo's onder haar merk Storyvibe_23.

Haar verhaal is een inspirerende mix van harde werkethiek en een uitzonderlijke toewijding aan fysieke fitheid, waarbij ze per week ongeveer 20 uur besteedt aan een intensief sportregime. Van fitness en dagelijkse sit-ups tot zwemmen en hardlopen, Britt laat zien hoe je met een ijzersterke mindset en de steun van een toegewijde groep gelijkgestemden, die elkaar verantwoordelijk houden voor het bereiken van persoonlijke doelen, ongelooflijke resultaten kunt behalen.

In deze aflevering deelt Britt haar geheimen over het balanceren van een hectisch werk- en trainingschema, terwijl ze onvermoeibaar werkt aan haar professionele en persoonlijke doelen. Haar verhaal is een krachtige herinnering aan wat mogelijk is wanneer je vastberadenheid combineert met de juiste mindset en een ondersteunende gemeenschap.

Luister nu en laat je motiveren door Britt's reis naar zelfverbetering en zakelijk succes. Dit is een must-listen voor iedereen die op zoek is naar inspiratie om hun lichaam en carrière naar nieuwe hoogten te stuwen.

Links:

https://www.instagram.com/britt.verschueren1/

https://www.instagram.com/storyvibe_23/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...