SHOW / EPISODE

Maxime Quisquater | De Warme Kerstmars Editie 2, Angel number 222, Bespreking Mental Resillience Experience

1h 33m | Dec 4, 2023

BioHackers Podcast #48 - Maxime Quisquater

Welkom terug bij de BioHackers Podcast! 🚀 Vandaag hebben we een vertrouwd gezicht, niemand minder dan Maxime Quisquater, ademhalingscoach, oprichter van de Limitless Journey Group en medewoordvoerder van De Warme Kerstmars, voor zijn derde optreden in onze show!

Stap in de wereld van Maxime terwijl hij vertelt over zijn ongelofelijke ervaringen in Spanje, van het verlaten van zijn thuisbasis tot het redden van een wildvreemde, allemaal verbonden door zijn geluksgetal 222. 🌍✨

Hij deelt de inspirerende reis van het opzetten en uitbreiden van Limitless Journey en werpt een blik op de toekomst van dit empowerende initiatief. 💪

We nemen je ook mee achter de schermen van ons recente evenement, een samenwerking tussen BioHackers en Limitless Journey Group bij NRG Fitness in Schoten. Hoor van onze geweldige gast Bob over zijn persoonlijke doorbraken en grensverleggende ervaringen tijdens dit unieke event.

En als kers op de taart, krijg je aan het einde van deze episode een exclusieve aftermovie van het evenement te zien! 🎬

We bespreken ook andere geweldige samenwerkingen en werpen een vooruitblik op het komende hoofdevenement, De Warme Kerstmars. Een 102 km lange wandeltocht ten voordele van 'To Walk Again'.

Mis deze aflevering vol inspiratie, inzichten en community spirit niet! 🎙️✨


https://www.instagram.com/maximequisquaterofficial/

https://www.instagram.com/limitlessjourneygroup/

https://www.dewarmekerstmars.com/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...