SHOW / EPISODE

Youssef Rambouk - Professioneel Muay Thai vechter & All-inclusive vechters kamp in THAILAND?!

1h 29m | Nov 20, 2023

BioHackers Podcast #46 - Youssef Rambouk

We zijn terug en beter dan ooit! Na een korte pauze hebben we een nieuwe locatie en een opgefriste studio voor de podcast, en we trappen dit nieuwe hoofdstuk af met een absolute kraker van een aflevering. Bij ons is de getalenteerde muay thai-vechter, slimme zakenman en avonturier Youssef Rambouk.

Youssef heeft zijn muay thai-carrière naar nieuwe hoogten gebracht en neemt deel aan professionele gevechten over de hele wereld. Van de ringen in Thailand en China tot de arena's van Australië en heel Europa, hij heeft zijn stempel gedrukt.

Maar Youssef is niet alleen een kracht in de ring; hij is ook een strategische zakenman. Als ontwikkelaar voor het vechtersmanagementbureau AMC Management en een sleutelfiguur in de reisafdeling van Raise Revival staat hij vooraan bij het creëren van unieke kansen.

Bij Raise Revival stellen Youssef en zijn team volledig verzorgde reizen samen naar Thailand voor zowel recreatieve als professionele vechtliefhebbers. Van intensieve bootcamps voor serieuze vechters tot luxueuze retraites met villa's, zwembaden, yogaklassen en naadloos vervoer, ze hebben alles gedekt.

Als je de echte cultuur van Thailand wilt ervaren zonder je ergens zorgen over te hoeven maken, bekijk dan hun all-inclusive pakketten op hun website.

Volg Youssef Rambouk en de ongelofelijke projecten waar hij deel van uitmaakt:

Bereid je voor op een podcastaflevering boordevol verhalen van veerkracht, triomf en de geheimen van het succes van Youssef, zowel in als buiten de ring!

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...