SHOW / EPISODE

Jelmar Ceunen | 120kg BODYBUILDER, eerste IJSBAD ervaring & 6.800 calorieën PER DAG dieet

1h 48m | Dec 11, 2023

BioHackers Podcast #49 - Jelmar Ceunen

Een guest dat deze week nog maar net door de deur past, want deze week is de atmosfeer doordrenkt met spierkracht en motivatie. 🏋️‍♂️ We 120 KG pure spiermassa, Jelmar Ceunen te gast, en hij onthult een kant van zijn reis die je niet wilt missen!


Jelmar deelt zijn allereerste onderdompeling in een ijsbad tijdens onze Mental Resilience Experience. Maar dat is niet alles - verrassend genoeg duiken we in zijn achtergrond in multimedia en zijn bedrevenheid met computers, terwijl hij zijn weg vindt in de wereld van bodybuilding naast zijn werk in een marketingbureau.


De kern van Jelmar's succes in de sportschool? Voeding. 🍏 Tijdens de episode verkennen we fascinerende aspecten van granen, vis, eieren en vlees, waarbij Jelmar dieper ingaat op hoe voeding de sleutel is tot echte fitnessprogressie.


Dompel jezelf onder in de wereld van bodybuildingwedstrijden terwijl Jelmar zijn ervaringen deelt, van de voorbereiding tot het langverwachte moment op het podium na bijna een jaar toewijding.


Maar dat is nog niet alles! Jelmar deelt ook zijn wijsheid op sociale media, waar hij tips, trucs en gezonde maaltijden deelt, samen met inspirerende trainingsvideo's.

🔗Links:

Instagram: Jelmar Ceunen

TikTok: Jelmar Ceunen op TikTok

Klik erop om zijn avonturen in de wereld van bodybuilding te volgen en waardevolle tips te ontdekken! 💪🔗

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...