SHOW / EPISODE

Episode 62: WarGames

2h 1m | Sep 29, 2023

Vi Svever fortsatt høyt etter at vi fikk nytt utstyr forrige uke. Det nye utstyret har gitt oss mange nye muligheter med tanke på spalter og andre ting. VI finner nok også ut andre måter å bruke utstyret på, dette er gøy.

Siden sist så har Alex vært i Oslo å handlet seg manga på en av hans obligatoriske butikker å besøke når han er der. Håvard har binget en hel haug av filmserier, der mange av oppfølgerne er av det noe varierende slaget innen det som heter kvalitet.

I nyhetene så har det blant annet blitt annonsert at det skal komme en oppfølger til en film vi nettopp så i kartoteket. Dette til stor glede for oss og sikkert andre som er glad i denne filmen.

Filmen i dag er en 80.talls klassiker, der en datanerd klarer å komme seg inn på USAs forsvars system kalt W.O.P.R og spiller WarGames mot den. Dette fører til konsekvenser datanerden ikke hadde sett for seg.

I dag er det Batman vs the joker i skuespiller prøven før vi går videre til Røde spørsmål og det som vi en så lenge kaller Dyden er i lyden.

Og når helgen endelig kommer så må dere ha en strålende film og Spill Helg! 🎮🎬

Audio Player Image
Kartoteket
Loading...