SHOW / EPISODE

Episode 64: Frontier(S)

2h 32m | Oct 13, 2023

Frontier(s) den siste av de mest kjente, ekstremt voldelige og brutale franske skrekk filmene som ble lagd i mellom 2000 og 2010. Dette er kanskje den svakeste av de "STORE" som er Martyrs, À l'intérieur, High Tension og Frontier(s). Er du ute noe som er brutalt og jævelig derimot så vil jeg si at den er worth a watch. Finn ut hva den får i popcorn score av oss i Kartoteket under dagens post movie talk.

Legenden i dag er en "urban legende". Det er begynnelsen på en tre delers legende vi skal ta for oss med navn Cicada 3301. Mer en det sier vi ikke, bare at dette er verdt å få med seg.

THE POWER OF CHRIST COMPELLS YOU!!! Tar du denne så skjønner du kanskje hvilken film vi tar for oss i skuespiller prøven i dag. Ingen av oss i kartoteket er særlig religiøse, men å leve oss inn i denne scenen var mildt sagt drit gøy.

Avstraffelse er gøy, syns i hvertfall Alex. Alex vil også gjerne få litt hevn for skam klippingen sist episode, med dette så utfordrer han Håvard i en runde Dyden er i lyden. Den som taper ender opp med å bli skutt av en Desert Eagle!

Og når helgen endelig kommer så må dere ha en strålende film og Spill Helg! 🎮🎬

Audio Player Image
Kartoteket
Loading...