SHOW / EPISODE

Episode 55: When The Wind Blows

1h 43m | Aug 11, 2023

Mens store deler av Norge regner bort ved hjelp av en våt og hissig herremann ved navn Hans så skal vi underholde så godt som bare vi kan her i Kartoteket.

I dagens episode prater vi en del om det store nye CRPG spillet Baldurs Gate 3 som tar spillverden med storm. Alex begynner å få orden på vårt nye studio/ gamingrom, i nyhetene prater vi enda litt mer om Barbie filmen som alle vil se, og hvor mye er det egentlig greit å ta betalt for et 13 år gammelt spill Rockstar?

Legenden gjør et etterlengtet comeback i vårt program. Legenden vi tar for oss i dag mistet vi så alt for tidlig. Et massivt talent og kanskje like stort menneske, nemlig Heath Ledger. Han står for kanskje en av, om ikke den aller beste skuespillerprestasjonen som noen gang har blitt fanget på film, THE JOKER fra filmen the dark knight.

Hva bør gjøres om en står ovenfor en umiddelbar atom katastrofe? Det prøver karakterene i dagens film å finne ut av. I When the wind Blows så følger vi pensjonistene Hilda og Jim Bloggs som prøver å ta de rette forhåndsreglene før et atom angrep, de har fått to informasjosbrosjyrer med motsigende info noe som fører til mye surr og usikkerhet blant de to gamle. Klarer en film om to oldiser som også lever litt i fortiden og underholde? Finn ut hva vi syns om den i Post movie talk.

Og når helgen endelig kommer så må dere ha en strålende film og Spill Helg! 🎮🎬

Kartoteket
Loading...