• De CCMA Nationale Klantcontact Week: tijd om medewerkers in het zonnetje te zetten

  🎙️ Luister nu naar de CCMA Podcast: Wout Hut over de Nationale Klantcontact Week!

  Ben je een klantenservicemanager die z'n team in de spotlights wil zetten? Wil je jouw bedrijf laten schitteren tijdens de NKW? Dan is deze aflevering van de CCMA Podcast speciaal voor jou!

  In deze korte en krachtige aflevering praat ik met Wout Hut, bestuurslid van de CCMA, over de Nationale Klantcontact Week (NKW). Ontdek waarom de NKW zo cruciaal is voor alle bedrijven die om hun klantcontactmedewerkers geven en waarom jouw team hieraan moet deelnemen.

  Tijdens de NKW worden klantcontactmedewerkers in het zonnetje gezet. Het is dé kans om waardering te tonen voor hun harde werk en toewijding. Maar dat is niet alles! Bedrijven kunnen deelnemen aan uitdagende activiteiten en geweldige teambeloningen winnen.

  Luister nu naar deze inspirerende aflevering en ontdek hoe jouw bedrijf kan schitteren tijdens de Nationale Klantcontact Week. Schrijf je vandaag nog in en laat jouw team stralen!

  Inschrijven kan via:

  https://ccma.nl/events-2024/nationale-klantcontact-week/


  CCMA info:

  Website: www.ccma.nl

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/92942/

  Instagram: https://www.instagram.com/ccma_nederland/

  Youtube: https://www.youtube.com/@ccmanederland4201


  6m | Feb 11, 2024
 • CCMA Kijkje in de keuken #10: René Kloppenburg - KPN

  Een nieuwe podcast met de kersverse winnaar van de CCMA Manager of the Year Award: René Kloppenburg! René is Senior Manager Customer Care bij KPN. In dit gesprek hebben we het over:

  • Zijn 'way of working' die hij is gestart bij XS4ALL en nu geïmplementeerd heeft bij KPN
  • Hoe specialisatie kan helpen bij het werven en behoud van medewerkers
  • Het verbeteren en digitaliseren van klantprocessen
  • Het verminderen van klantcontact door digitalisering en AI
  • Hoe en waarom hij zo trots is op zijn team
  • En nog veel meer!


  Meer weten en leren van René bij KPN:

  Heb je genoten van dit interview en wil je meer weten van René en de klantenservice van KPN? Schrijf je dan in voor de CCMA Sitevisit XL op 25 en 26 januari 2024..Tijdens deze 2 dagen, met overnachting, bezoeken we niet alleen KPN maar ook DHL, TUI en Centraal Beheer. Meer info en inschrijven vind je op:

  https://rb.gy/8xy5wy

  Alles over de CCMA:

  Website: www.ccma.nl

  Linkedin Community (besloten): https://www.linkedin.com/groups/92942/

  Linkedin Pagina (openbaar): https://www.linkedin.com/company/ccma---contact-center-managers-association

  Instagram: https://www.instagram.com/ccma_nederland/

  Eventkalender:

  CCMA Sitevisit XL - 25 en 26 januari

  Nationale Klantcontactweek - 15 tot en met 19 april


  28m | Dec 17, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #9: Interview met Martijn Regterschot, Hema - deel 2

  In dit 2e deel van het interview met Martijn Regterschot gaat het over outsourcen naar het buitenland. Hoe gaat het in zijn werk als je een gedeelte van je klantenservice wilt verhuizen naar Spanje? Wat voor medewerkers werken er voor HEMA in Valencia? Martijn vertelt over zijn ervaringen en geeft tips als je zelf de stap wilt zetten naar een klantenservice buiten de Nederlandse grenzen.

  Tot slot staan we ook stil bij zijn persoonlijke reis als klantenservice manager.

  Veel luisterplezier!


  www.ccma.nl

  16m | Aug 8, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #8: Interview met Martijn Regterschot, Hema, #1

  In deze aflevering is Martijn Regterschot van HEMA te gast. Martijn is Teamlead Customer Experience en verantwoordelijk voor de klantenservice van HEMA. En dat niet alleen. In zijn rol vertegenwoordigt Martijn de Voice of the customer binnen het bedrijf en zit hij aan tafel bij marketing en IT om klantfeedback door te vertalen naar concrete verbeteringen.

  Dit Kijkje in de keuken is gesplitst in 2 delen: In dit eerste deel praat Martijn onder andere over technologische innovaties zoals een voicebot en chatbot binnen zijn klantenservice. Door deze tools in te zetten ontstaat ruimte voor medewerkers om het echte gesprek te voeren. Echt persoonlijk contact met klanten. En verschuift het profiel van de medewerker. Van het afhandelen van simpele statusvragen, naar meedenken in complexe materie.

  Veel luisterplezier bij deel 1 van Kijkje in de keuken bij HEMA.


  www.ccma.nl  24m | Aug 1, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #7: Interview met Deliane Schimmel, Florius

  Kijkje in de keuken is deze keer te gast bij Florius. We praten bij met Deliane Schimmel, manager Advies & Service Florius én winnaar CCMA Manager of the Year 2022.

  Deliane vertelt hoe zij het traject van Manager of the Year en het winnen van deze Award heeft ervaren. Ook vertelt ze wat het haar gebracht heeft, binnen en buiten Florius.

  Daarnaast is Deliane samen met haar team volop aan de slag op het gebied van technologie en het verhogen van de customer expierence. In deze podcast hoor je waar nu de focus ligt.


  Veel luisterplezier!


  www.ccma.nl

  18m | Apr 2, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #6: Interview met Misha van Wijmeren & Davey Vogel, VGZ

  Spraakgestuurd routeren en de voicebot van VGZ. Twee actuele onderwerpen waar Misha van Wijmeren, Product Owner Analytics, en Davey Vogel, Product Owner Voice- en Chatbot, alle insights over delen.

  In deze podcast aflevering hoor je onder andere:

  • Waarom VGZ gestart is met een voicebot en spraakgestuurd routeren
  • Hoe Davey en Misha beide initiatieven geïmplementeerd hebben
  • Welke resultaten VGZ behaalt met spraakgestuurd routeren en de voicebot
  • Wat je wel en niet moet doen als je wilt starten met deze technologiën


  Eén tipje van de sluier geef ik alvast weg: 'Ga het gewoon doen en wees niet te bang'.


  Veel luisterplezier!


  www.ccma.nl

  32m | Feb 15, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #5: Interview met Andrew Berkhout & Claudia Wohlschlager, Greenwheels

  Niet 1 maar 2 gasten deze keer. De CCMA krijgt een kijkje in de keuken van Greenwheels en spreekt met Andrew Berkhout, directeur, en Claudia Wohlschlager, manager customer care van Greenwheels.

  De klantenservice bij het huren van een deelauto werkt net even anders. Want mocht je onverhoopt met pech langs de kant staan dan wil je direct geholpen worden. 24/7 en 7 dagen per week. De samenwerking met de outsource partner is daarbij van groot belang. Hoe verstevig je dat partnership en breng je het Greenwheels gevoel over? Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens in Turkije.

  De passie om het voor de klant altijd beter te doen spat er vanaf.

  Veel luisterplezier!


  www.ccma.nl


  18m | Jan 31, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #4: Interview met Maaike Groenewege, conversation designer & taalkundige Convocat

  Online service, conversation design en chatbots. Digitaal klantcontact staat centraal in deze podcast voor Kijkje in de Keuken. Niemand minder dan Maaike Groenewege is te gast, conversation designer, taalkundige en coach bij Convocat. We hebben het over AI in chatbots, de status van chatbots in Nederland en de doorontwikkeling naar transactioneel en voice. Maaike geeft concrete tips waar je op moet letten bij de start van je chatbot. En, uiteraard komt ChatGPT aan bod.

  Veel luisterplezier!


  www.ccma.nl

  30m | Jan 10, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #3: Interview met Monique van den Broek, Manager Serviceteams United Consumers

  In dit 3e kijkje in de keuken is Monique van den Broek - Sinkiewicz van United Consumers te gast. Zij vertelt waarom de medewerker centraal staat in haar klantenservice. Hoe ze stap voor stap uitbreid naar digitale service. En hoe je als kleine organisatie veel kunt bereiken.


  Heel veel luisterplezier!


  www.ccma.nl

  24m | Jan 4, 2023
 • CCMA Kijkje in de keuken #2: Interview met Ruud Huigsloot, PO Conversational en Online Service Eneco

  Deze aflevering met Ruud Huigsloot staat in het teken van online service: chatbots, mijn-omgevingen en apps. In dit interview vertelt Ruud hoe hij zo ver gekomen is met de chatbot van Eneco en welke stappen hij wil zetten. Ook hebben we het over communiceren met Tante Truus en Ome Henk, experimenteren, durven en doen. Ruud: "Je kunt veel meer dan je denkt." Veel luisterplezier!

  www.ccma.nl

  40m | Dec 19, 2022
 • CCMA Kijkje in de keuken #1: Interview met Wout Hut, COO Budget Thuis

  De aftrap van de CCMA podcast vindt plaats met niemand minder dan Wout Hut. Wout is verantwoordelijk voor de klantenservice en backoffice van Budget Thuis. In dit eerste interview voor de CCMA podcast Kijkje in de Keuken vertelt hij over de impact van de energiecrisis op zijn medewerkers, hebben we het over chatbots en komt de start van zijn carrière bij Tel Sell ook nog even aan bod. Veel luisterplezier!

  www.ccma.nl

  27m | Dec 7, 2022
Audio Player Image
CCMA Kijkje in de keuken
Loading...