Amir ja Marleena | RedCircle

Amir ja Marleena

Amir ja Marleena Podcast on silta maailmojen välillä ja tahtoo inspiroida yksilöitä henkisen kehityksen ja itsekasvatuksen tielle. Podcastissa avataan monia erilaisia itsetarkastelun keinoja, henkisiä harjoituksia ja nostetaan kuulijan tietoisuutta avaamalla ajattelua laajempien vesien tarkasteluun.

 

Tämä korona-aikana etäyhteyden kautta syntynyt podcast-sarja käsittelee nuorekkaalla mutta syvästi filosofisella otteella nykymaailman ajankohtaisia sekä ajattomia ilmiöitä. Ideana on luoda rohkeaa ja suoraan puhuvaa uutta kulttuuria, jossa henkisen tason ajattelu kohtaa arkisen materialistisen maailmankuvan. Amir edustaa nk. ”avarakatseista skeptikkoa” ja Marleena taas esoteerikkoa ja henkisen tien kulkijaa. Podcastin yksi tarkoitus on sillata ja normalisoida erilaisten maailmankuvien ystävyyttä ja vuoropuhelua kunnoittavassa ja hauskassa ilmapiirissä.

 

Aika jota elämme on täynnä toisistaan vieraantuneita kuplia, ääriajattelua ja ihmisten jakautumista erilaisiin ryhmiin. Amir ja Marleena podcast on raikas tuulahdus jotain aivan muuta: uutta ja vanhaa, myötätuntoa, inhimillisyyttä, aitoutta ja todellista ymmärryksen halua. Podcast rikkoo tabuja vain olemalla itse jotain sellaista, mikä tässä ajassa on harvinaista.

 

Julkaisualustoina toimivat:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTsogcM3P3X_GHTMO75ezMw

 

RedCircle: https://redcircle.com/shows/amir-ja-marleena

 

Spotify: https://open.spotify.com/show/62sHWJWSbUaeDllmvmPpmi

 

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/amir-ja-marleena/id1569618235

 

Google Podcasts: https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5yZWRjaXJjbGUuY29tL2RiYmE5ZTk4LWEzYjMtNDkwMi1iOGUzLTMwZTE5ZGY4NmNlYg%3D%3D

 

Ja monet muut alustat. Mikäli podcastia ei vielä löydy omalta suosikkialustaltasi, laitathan meille viestiä!

 

 

. . .

 

Meistä:

 

Amir on autenttisuutta rakastava ja omaava, elämän myrskyissä kypsynyt kulkija. Hän rakastaa dialogeja ja on jatkuvasti kasvava näkökulmien tuottaja. Henkinen kehitys on hänen elämässään vahvasti läsnä, sekä rauhoittuminen ja maadoittuminen voimavarana.

Intohimona ja joka aamun käynnistäjänä Amirilla toimii hyvä kahvi. Elämän kantavana voimavarana on pokeri, joka rahallisesti mahdollistaa hänen todellisuutensa. Materiaalisina haaveina hänellä on talo järven rannalta oman laiturin kera - sekä Tesla.

 

Amir instagram:

https://www.instagram.com/kahviamiraali/

 

 

Kun laittaa tehosekoittimeen erakkona asuvan kylähullun, maailmanmatkaajan, tietoisuusnörtin, monialaisen taiteilijan, pelottoman tienraivaajan, huulipunan ja silkkihuivin niin luukusta kurkkaa Marleena Arianna.

Marleena on määrittelemättömyydessään hämmentävä hahmo, jonka tuliset pöllönsilmät zoomailevat jatkuvasti yhteiskuntamme erilaisia ilmiöitä muodostaen niistä lukemattomia havaintoja. Marleenan intohimoihin kuuluvat maailman mysteerit, rohkeuden ja autenttisuuden vaaliminen, parantumisen tie, eettinen itsekasvatus ja ihmiskunnan tietoisuuden kehitys kohti sen korkeinta potentiaalia.

Marleena on täällä muistamassa ja muistuttamassa elämän ihmeen ihmeellisestä luonteesta ja sen suuremmasta, monimuotoisemmasta kokonaisuudesta.

Työskentelee artistina nimellä Marleena Arianna.


https://www.youtube.com/c/MarleenaArianna

https://www.instagram.com/marleena_arianna/

https://www.facebook.com/marleenaarianna

show-image

Episodes