SHOW / EPISODE

Szakember kerestetik

1h 11m | Dec 19, 2023

Válasz Józsefnek:


Kedves József!


Ki kell, hogy ábrándítsalak, mert én magam, senki ember fiát nem tudom ajánlani. Tudom helyette ajánlani az egy igaz tudóját, az Istennek fiát! ;) Mert az igazság, nem embernél, hanem Istennél és az ő egyszülött fiánál van! Nem tudom hogy tévedtél arra a blogra, amelyet a teremtőnk rám bízott, s amit oly gyengén vezetek, és ha többes számban írsz, nyilván hallottad, olvastad a barátaimat is, akik szintén bizonyságtevők. Bizonyságot tesznek az élő Istenről, és arról, hogy aki az igazságot keresi, az csakis Őnála kaphatja meg! Így fel sem foghatom, hogy miért rajtunk keresztül keresel "Szakembert"?!


Viszont, amit tenni tudok, az az, hogy elmondom, amit láthattam, amin keresztül is mentem a teremtőnk jóvoltából! (Vallás, szekta, tanító, guru, mester, és szakember nélkül)


Megláthattam, hogy azért nem találkozhattam eddig a teremtővel, és az igazsággal, mert habár, ahogy Krisztus mondja: "Itt állok az ajtód előtt és zörgetek" ott állt, és zörgetett, és én hiába mondtam, hogy "gyere be", mert az ajtó el volt torlaszolva a sok szeméttől, amitől az nem tudott kinyílni:


Magyarázat:


Van egy belső szobánk, ahol a mi "kincseink" vannak (kincsek amikhez ragaszkodunk: pl a karmánkhoz, az egónkhoz, az elméleteinkhez a filozófiáinkhoz, a kívánságainkhoz, a vágyainkhoz, hamis képeinkhez, mert a vágyakozás egy új telefon, egy új autó... stb után, mind hamis képek, melyeket elhittünk, melyeket befogadtunk a belső szobánkba) Ezért mondja Krisztus, hogy "boldogok a lelki szegények, mert övéké, a mennyeknek országa!" A lelki szegény itt azt jelenti, hogy üres a belső szobája, nincs ott Villás Béla, nincs ott Daubner Béla, Kalo Jenő, Bistey Zsuzsa és a többiek. Nincsenek ott a tanaik, a filozófiáik. gy, ha az igazság ott kopogtat az ajtón, be tud menni, mert abban a szobában van hely az igazság számára!


Az igazság az, hogy a mi szobánkba nincs helye Krisztusnak, nincs helye az igazságnak, mert telve van szeméttel, áligazsággal, amiket mi féltve őrzünk, és nem akarunk kidobni! Továbbá az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy miközben mi szabadok akarunk lenni, rabbá válunk. A szabadság keresésének rabjává, s azoknak a guruknak, mestereknek, tanítóknak, és szakembereknek a rabjaivá, akiket éjt nappallá téve hallgatunk, hogy megleljük az igazságot. És látod?! nem lelted meg te sem! Pedig, ha valaki kereste, akkor te igen. Mert nem ismerek még egy embert, aki ennyi nevet fel tudott volna nekem sorolni, amennyit te felsoroltál. És kinél találtad meg az igazságot?! Kinél találtad meg a lelki békéd?! Egyiknél sem, mert nálam kötöttél ki!


Tudom nem vigasz, de én sem találtam meg egyiküknél sem! ÉS azért nem, mert nem volt náluk! Hamis kincsekkel kecsegtetett valamennyi!


Ahoz, hogy az igazságot megleljem, egy súlyos tragédiának kellett bekövetkeznie az életemben, ami, most már tudom, hogy nem tragédia volt, hanem megváltás! Hiszen a kisfiunk 2019 tavaszára leukémiás lett, akinek az orvosok semmi esélyt nem adtak. És habár hittem a buddhizmusban, az ősi magyar táltos kultúrában, a magyarságomban, és azt kellett látnom, hogy az én hitem hazug! Nem igaz, mert az én fiamat egyik sem menti meg! Sem a táltoshitem, sem a buddhizmus! (Most így utólag már rosszul is esik így leírni, hogy táltoshitem, mert Hála a Kegyelmes Istennek, már nem az én hitem!) Ekkor megtörve, mint gyermek fordultam őszintén, életemben először Istenhez! És átéltem a személyes találkozást! Ekkor megfordult az életünk, mert találkozhattunk az igazsággal! ÉS a kisfiunk most egy élettel teli gyermek, gondok, és betegségek nélkül! Mert minden betegség a hazugság szüleménye! És minden hazugságra, az igazság a gyógyír!


És hogy van*e menny és van-e pokol?! Igen van! Tudod mi nincs?! Halál! Az az, ami nincs! A test meghal, de az, ami a testet megeleveníti, az nem hal meg! Csak az a kérdés, hogy mi lesz vele?! A kárhozat vár arra a lélekre, vagy az üdvösség!


Örömhír, hogy szabad akaratunk van ebben! Mi választhatunk a két lehetőség közül! Igaz, a világ gonosszá lett, így aki a világot választja, az a kárhozatot választja!!!

Az én mesterem a következőket mondja: 

részlet Márk evangéliumának 8. részéből

35. Mert valaki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; valaki pedig elveszti az ő életét én érettem és az evangyéliomért, az megtalálja azt.

36. Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall?

Itt két életről beszél Krisztus, avagy az igazság: Aki meg akarja tartani azt az életét, amit a pl a vakcina ígért, hogy visszakapjuk, elveszítjük az örökkévalóságbeli életünket. Aki pedig ezt a bűnös világot, s azt az életet, amit ez kínál, elengedi az igazságért, megtalálja majd az örök életélt!


Szóval azt tanácsolom, hogy ha az igazságot akarod tudni, őszintén fordulj Krisztushoz, és kérd, hogy fedje fel előtted mindazokat a bűnöket és nyomorúságokat, amik eddig téged fogvatartottak, és kérd, hogy fedje fel, mindazt a szemetet, amit magadban őrzöl, s amik miatt nincs szabadulásod, és igazi szabadságod!


Isten Áldjon!!!


u.i. Olvasd az evangéliumot, és kérj fentről megértést! A Károli fordítást válaszd alapul, mert az a legtisztább!!!


Hanganyag link: https://youtu.be/rZfXN60_3lo?si=3oMLrzB-WXtOksln

Audio Player Image
Beszélő Kövek
Loading...