SHOW / EPISODE

Kovács Magyar András leleplezése.

27m | May 13, 2023

Van, amikor az ember annyira hagyja magát megtéveszteni, hogy a nyilvánvaló hazugságot is igazságnak látja!

Teszi mindezt magával, olyan emberek által, akikben olyan hatalmas a hazugság, hogy még önmaguknak sem tudnak igazat mondani!

Az az ember, aki önmagának sem tud igazat mondani, aki saját magát is becsapja, hogy mondhatna bárkinek is igazat, hogyan tölthetne bárkit is igazsággal?!

Nem beszélve arról, hogy ember, embert nem tölthet be igazsággal.

És mind ezt tesz úgy, hogy a vélt hazugságot súlyos pénzért kínálja embertársainak. Nem törődve azzal, hogy a pénzük mellett a lelküket is elveszi.

Az az ember pedig, aki fizet ezért, nem veszi észre, hogy ő nem kapott, hanem csak adott. Hogy voltaképpen nem is a pénzével, hanem a lelkével fizette meg ennek az árát!

Az, hogy fizetnünk kell érte, csapda csupán. Egy alattomos elhitetése annak, hogy a hiszékeny ember, tudja magát abba a tévhitbe ringatni, hogy kapott valamit. Nem sejtve, hogy voltaképpen a legnagyobb árat fizette ki, amit csak lehet! ÉS a legnagyobb veszteséget szenvedte el, amit csak lehet!

Azért fizetünk tehát ezeken a tanfolyamokon, hogy ne lássuk be, hogy ne is gondoljunk arra, hogy tulajdonképpen más itt a tét!

https://beszelokovek.hu/higgyunk-e-a-vizben/

https://kialtoszo.hu/kovacs-magyar-andras-leleplezese/

https://www.youtube.com/watch?v=IHQJRnD5zpQ

Audio Player Image
Beszélő Kövek
Loading...