• Evelien; Geboorte van een kers op de taart kindje

  Evelien vertelt over de bijzondere zwangerschap en prachtige bevalling van haar dochter Eva. Vol met verrassende wendingen en een wonder aan het eind. Daarnaast vertelt Evelien over haar toffe project Labour Lullabies dat inmiddels in CD vorm verschenen is.

  29m - Apr 19, 2024
 • Liduin; Geboorte van een Mama in de Maak

  Moeder worden is eigenlijk nooit vanzelfsprekend. Maar hoe bijzonder als je na jaren van wachten, bidden en behandelen toch een baby mag verwelkomen. Liduin vertelt over haar reis naar het moederschap, de weg die God hierin met haar is meegelopen en de geboorte van haar eerste kindje. Foto: Wiesje fotografie

  40m - Apr 2, 2024
 • Liza; Van wat Vind je naar wat Voel je

  Sprankelend verhaal voor jullie vandaag. Liza heeft een achtergrond als verloskundige en weet dus van de hoed en de rand van het geboorteproces. Maar zelf (weer) een kindje baren brengt een diepere laag aan de oppervlakte. Ze gaat het gesprek aan met Rianne, en toont de moed om haar idee van hoe het hoort los te laten. Ze kiest er voor om op haar gevoel te gaan vertrouwen tijdens de geboorte.

  28m - Jan 19, 2024
 • Sarah; Deze geboorte; Wat een genade!

  Sarah vertelt over haar bevalling. Ze woont drie hoog in een heerlijk oude portiekflat zonder lift. En dat betekent dus; De trap af en op naar het ziekenhuis bij actieve weeën. Laat je meenemen door Sara's rustige stem in dit mooie bevallingsverhaal waarin ze zo duidelijk Gods Genade heeft ervaren.

  29m - Dec 20, 2023
 • Jane vertelt over de geboorte van haar kleine meisje

  Luister mee naar Jane's verhaal. Tweede bevalling, maar.. de eerste keer in Nederland. Dit keer gaat ze het anders doen. Vooral; langer blijven liggen en zichzelf vertellen dat het allemaal zo'n vaart niet zal lopen. Totdat ze in de parkeergarage van het ziekenhuis wordt overvallen door een Super Wee. This is the real deal..

  37m - Dec 18, 2023
 • Joëlle deelt haar helende geboorteverhaal

  In deze aflevering hoor je het verhaal van Joëlle die vertelt over haar tweede bevalling. Haar ervaring was totaal anders dan de eerste keer dat ze een geboorte meemaakte. Ga naar zuiverzwanger.nl/blog voor de blogpost bij deze aflevering en hoe jij ook op weg kunt gaan naar een helende ervaring.

  36m - Dec 18, 2023
 • Annelies; Een Prachtige Keizersnee Bevalling

  Luister mee naar dit bemoedigende verhaal van Annelies. Na 16 weken zwangerschap komt het advies om voor een geplande keizersnede te gaan. Annelies neemt je in deze aflevering mee op reis in de keuzes en reis die voor haar lag om haar kindje op deze bijzondere manier ter wereld te brengen.

  34m - Dec 11, 2023
 • Nane's bevalling; Recht op en in beweging

  Vandaag vertelt Nane over de geboorte van haar dochter. Luister mee naar hoe ze ineens ´aan het bevallen is´ en haar instinct het overneemt om eigenlijk voortdurend verticaal te zijn.

  33m - Dec 4, 2023
 • Maartje; Van Angst naar Dankbaarheid

  Kom in de stemming voor een bevallingsverhaal. Vandaag stelt Rianne de vragen en vertelt Maartje over de geboorte van haar dochter.

  27m - Dec 4, 2023
 • Rianne; Hij komt wel, hij komt!

  Maak je klaar voor Kippenvel, Rianne vertelt het verhaal van haar vierde bevalling waarin ze het verlangen had om alles over te geven en haar lichaam echt zelf het werk te laten doen; en hoe!

  32m - Dec 4, 2023
Audio Player Image
Zuiver Zwanger de Podcast
Loading...