SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS Sezonul 1, Episodul 2 - Sergiu Georgian Mazerschi

12m | Jan 30, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?


În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 2


Sergiu Georgian Mazerschi


În episodul 2 stăm de vorbă cu Sergiu Georgian Mazerschi, artistul băcăuan a cărui lucrare, “Apostu”, încheie un triptic experiențial legat de formarea sa personală ca artist. Fost elev și mai apoi profesor al Colegiului Național de artă “George Apostu” din Bacău, Mazerschi a dat viață clădirii în care și-a început călătoria artistică și didactică printr-o compoziție plină de simbolism și referințe culturale menită să inspire atât viitoarele generații de artiști cât și întreaga comunitate a orașului.


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...