SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS - Sezonul 1, episodul 4 - Lucian Sandu-Milea

17m | Feb 13, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 4

LUCIAN SANDU-MILEA 

www.facebook.com/lucian.sandu.milea.arh


 În episodul 4, stăm de vorbă cu Sandu-Milea Lucian, arhitect, muralist și susținător dedicat al culturii urbane, care și-a început formarea artistică în cadrul Colegiului Național de Artă “George Apostu” Bacău. A doua pictură murală din cadrul muzeului de artă stradală ZIDART care îi poartă semnătura, “Tradiții și Tehnologie”, aduce față în față trecutul și prezentul propunând o explorare a modalităților în care umanitatea și-a manifestat natura ludică și imaginarul colectiv de-a lungul timpului. 


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


MONTAJ - Cosmin Coteanu www.instagram.com/cosmin_phy/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...