SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS, Sezonul 1, Episodul 10 - Alin Mihail

5m | Apr 3, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 10

Alin Mihail

În episodul 10 stăm de vorbă cu Mihail Alin, artistul care a implementat alături de Cazacincu Bogdan pictura murală “Awareness”, de pe Liceul cu Program Sportiv, Bacău. Fascinat de artă și desen încă de mic, Alin a absolvit facultatea de Arte Decorative și Design, specializarea Artă Murală, însă în continuare și-a investit mare parte din talentul și abilitățile grafice în arta tatuajelor. În 2020, din curiozitate și poate puțină nostalgie pentru domeniul său de studiu academic, a început să exploreze lumea street art-ului și a picturilor murale de mari proporții alături de Bogdan. Sinergia celor două viziuni a dat naștere unei serii de lucrări care tratează teme importante pentru întreaga umanitate.


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


VIDEO - RONIN www.instagram.com/ovidiuronin/

MONTAJ - Cosmin Coteanu https://www.instagram.com/cosmin_phy/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

Audio Player Image
ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...