SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS - Sezonul 1, Episodul 3 - ATOMA

Season 1 | Episode 3
6m | Feb 6, 2022

ZIDART TALKS - Episodul 3 - ATOMA 

www.instagram.com/atoma.ro/

În episodul 3 aflăm mai multe despre @Atoma, artista a cărei pictură murală “Împreună - Separați” surprinde o realitate omniprezentă în jurul nostru - este greu să mai găsești o familie care nu a fost atinsă într-un fel sau altul de fenomenul emigrării celor dragi - și propune o reflecție asupra rolului tehnologiei în viețile noastre. Cu o intuiție ascuțită asupra condiției umane și o viziune empatică asupra aspectelor care ne impactează viețile, lucrările Andreei Toma pun în prim plan realități în care ne regăsim cu toții și trăiri pe care le împărtășim, cu care rezonăm împreună.

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.

Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


VIDEO - RONIN www.instagram.com/ovidiuronin/

MONTAJ - Cosmin Coteanu www.instagram.com/cosmin_phy/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

Audio Player Image
ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...