SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS - Sezonul 1, Episodul 5 - Bogdan Cazacincu

8m | Feb 20, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 5

Bogdan Cazacincu

În episodul 5 îl cunoaștem mai bine pe Cazacincu, artist iconograf și muralist, care și-a început incursiunile în lumea artei urbane alături de Alin Mihail, printr-o serie de picturi care îmbină abilitățile sale tehnice extraordinare cu mesaje importante, de actualitate, legate de provocările cu care se confruntă societatea. Lucrarea “Awareness”, implementată pe fațada liceului Sportiv Bacău în cadrul ediției DomiNow, atrage atenția asupra uneia dintre cele mai mari probleme ecologice ale timpurilor noastre, surplusul de plastic și răspândirea sa necontrolată în ecosistemele naturale.


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


MONTAJ - Cosmin Coteanu www.instagram.com/cosmin_phy/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

Audio Player Image
ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...