SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS, Sezonul 1, Episodul 9 - Răzvan Răucescu

4m | Mar 27, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context, așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 9

 Răzvan Răucescu

În episodul 9 stăm de vorbă cu Răzvan Răucescu, tânărul artist care în 2020 a adus un mesaj important în universul educațional al elevilor de la Colegiul Național Gheorghe Vrănceanu Bacău. Cristalizată din universul său creativ, plin de culoare, lucrarea “Freedom” îi întâmpină și în ziua de astăzi pe elevi și pe trecători cu o viziune optimistă care amintește de importanța educației, a imaginației și a gândirii libere. Implementată în plină pandemie, această temă ne-a amintit să prețuim libertatea, pe care adesea o luăm drept certitudine, și să ne asumăm demersurile necesare pentru a o cultiva în viețile noastre.


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


VIDEO - RONIN www.instagram.com/ovidiuronin/

MONTAJ - Cosmin Coteanu https://www.instagram.com/cosmin_phy/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website www.zidart.ro

Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

Audio Player Image
ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...