SHOW / EPISODE

ZIDART TALKS - Sezonul 1, Episodul 6 - Bogdan Scutaru

13m | Mar 6, 2022

Te-ai întrebat vreodată ce a vrut să spună artistul?

În descifrarea unui mesaj artistic ajută mult să ai și un pic de context așa că ZIADRT TALKS aduce arta mai aproape de tine. Timp de 10 săptămâni, în fiecare duminică, ne revedem cu unul dintre artiștii ediției DomiNOW pentru a afla mai multe despre felul în care văd ei lumea, arta și experiența ZIDART și pentru a înțelege mai bine procesul creativ prin care arta urbană prinde viață.


ZIDART TALKS - Episodul 6

Bogdan Scutaru

În episodul 6 aflăm mai multe despre Bogdan Scutaru. Artist care excelează în numeroase medii grafice, el și-a început cariera de muralist în 2013, în Danemarca și a construit un portofoliu amplu de picturi care captează atenția și învăluie complet privitorul în atmosfera lor printr-un impresionant realism și o tehnică impecabilă. În 2020, Bacăul a avut privilegiul de a deveni primul oraș din România care găzduiește o lucrare de mari proporții semnată de Bogdan Scutaru. Pictura “Cumulus” este bine cunoscută și îndrăgită de întreaga comunitate, iar acum a venit timpul să-l cunoaștem mai bine și pe autor.

https://www.instagram.com/bogdanscutaru/

https://www.facebook.com/bogdan.scutaru.9/ 


Stai pe aproape, dă-ne un like, share, subscribe și hai să-i cunoaștem mai bine pe oamenii care transformă peisajele urbane în galerii de artă!


VIDEO - RONIN www.instagram.com/ovidiuronin/

MONTAJ - Gabriel Neacșu https://www.instagram.com/tabkore/

Voce întrebări - Beatrice Goldan www.instagram.com/bettigoldan/


Our official website 

www.zidart.ro


Social Media:

Facebook: www.facebook.com/zidartfest

Instagram: www.instagram.com/zidart_streetartfestival/

ZIDART - TALKS - Sezonul 1
Loading...