• Lærlinger

  Dagens gjest forteller hvordan han gikk fra lærling i et annet yrke til lærling i vaktbransen. Hvordan er det å være lærling i vaktbransen og hvorfor er det så stor forskjell?


  Hvorfor ble lærlingene tatt ut i streik og hvordan vil det påvirke læreløpet deres? Visste du også at vaktbransjen holdt på å miste fagbrevet sitt for noen få år siden?

   

  Få svar på alt dette i dagens episode.  Support this podcast at — https://redcircle.com/vekterstreik/donations
  S1E3 - 31m - Nov 30, 2020
 • Tariff og forhandling

  I dagens episode har vi besøk av Terje Mikkelsen, forbundssekretær i NAF, og Robert Ball, hovedtillitsvalgt i Securitas.

   

  Terje og Robert forteller om årets tariffoppgjør og hvordan det har vært å være i forhandlinger med NHO. Videre snakker vi om tariffarbeidet og hvordan du som medlem kan være med å påvirke tariffoppgjøret.

   

  Mange lurer på hvorfor risikotillegg ikke er en del av tilleggene vi får, og Terje og Robert forklarer hvorfor risikotillegg ikke er en del av tjenestegrenstilleggene.

   

  Avslutningsvis snakker vi om uravstemning, hva dette er og hvorfor det er så viktig at alle stemmer. Du husker vel oppgjøret i 2006? – Ikke? Da må du få med deg dagens episode.  Support this podcast at — https://redcircle.com/vekterstreik/donations
  S1E2 - 36m - Nov 27, 2020
 • 70 dager med streik

  Velkommen til vår første streikepodcast. Vi har besøk av en streikende vekter og hovedtillitsvalgt i Securitas region Oslo.  Support this podcast at — https://redcircle.com/vekterstreik/donations
  S1E1 - 21m - Nov 25, 2020
Audio Player Image
Vekterstreik
Loading...