SHOW / EPISODE

RadŽivim, epizoda 7 - Pastirjev RadŽivim

Season 1 | Episode 7
26m | Sep 5, 2023

Pastirjev RadŽivim je najmlajši med RadŽivimi. Prvi je potekal leta 2021, nastal pa je kot odgovor na potrebe tistih posameznikov, predvsem odraslih, ki se nekako niso prepoznali na nobenem izmed ostalih RadŽivimov – bodisi so bili to starši z odraslimi otroki, samski, duhovniki ali preprosto vsi posamezniki, ki si želijo privoščiti eno duhovno poživitev in oddih. Odprt je prav za vse – tudi družine, starejše, otroke. 

Poteka vsako leto konec maja na slovenski obali. Prav tako kot ostali RadŽivimo, je tudi Pastirjev RadŽivim v znamenju druženja, molitve, sprejetosti in povezovanja v eno veliko skupnost. Tisto, v kateri nam je vsem skupna hoja za Kristusom ter veselje nad življenjem – ja, vsem tegobam in izzivom vsakdana navkljub, ki jih doživlja vsak izmed nas. 

Pastirjev RadŽivim bi lahko opisali kot čudovit rondo, na katerem vsak najde vsebino in ustrezen način duhovne poživitve in povezovanja zase. Z bogatimi katehezami, molitvijo, slavljenjem ter tudi številnimi delavnicami, podeljevanjem talentov, raziskovanjem pomladnega primorja in v medgeneracijskem povezovanju.pastir.si
Loading...