• Papas Papcast - Update!

  En opdatering fra studiet.

  2m - Sep 19, 2023
 • Episode 28 - Kaos & Kortspil

  I episode 28 af Papas Papcast snakker vi om en masse kortspil. Innovation Ultimate er på vej og Jens har endelig fået muligheden for at genbesøge et af de største kortspil nogensinde: Magic The Gathering. Vi snakker om det populære commander format og giver et kort indtryk af spillet her 30 år efter spillets udgivelse.

  Kristoffer har fået spillet Shards of Infinity, et noget andet og mindre kortspil og sammenligner det med Codex.

  I episode 28 drikker vi Sleeping with the Enemy fra Ugly Duck og Fanø Bryghus

  07:28 - Intro

  07:56 - BattleLore 2nd ed. (BattleLore, Descent, Runewars, Memoir 44)

  09:20 - News: Innovation Ultimate (Ark Nova, Arcs, Puzzle Strike)

  26:54 - Magic. The Gathering (Keyforge, Pokemon, Shards of Infinity, Innovation Yu-Gi-Oh!, Blood Bowl)

  51:08 - Shards of Infinity og Codex (Ascension: Deckbuilding Game, Magic: The Gathering, Star Realms, Hero Realms, Star Wars: The Deckbuilding Game, Mage Wars, Pokemon TCG)

  E29 - 1h 6m - Aug 4, 2023
 • Episode 27 - Masters of the Vacation

  Kristoffer og Jens har været på ferie og spillet en række familievenlige rejsespil, som de vender i denne episode af Papas Papcast. Vi vender også for en kort stund tilbage til Shake that City, som Jens har fået spillet noget mere, og så afslutter vi episoden med en snak om Masters of the Universe: The Board Game - Clash of Eternia som endnu en gang får vores to værter til at brokke sig over moderne spildesign.

  I episode 27 drikker vi Eclipse fra Åben Bryg.

  02:15 - Intro

  08:08 - Fyrtøjet og Snedronningen (The Crew, Tichu, Fake Artist goes to New York, For Sale, Den Grimme Ælling, Hard to Get, Codenames)

  18:15 - Shake that City revisited (Ticket to Ride, Decorum, Mystic Vale, Wallenstein, Too many Bones)

  27:06 - Good Night Goodbye (Kakerlaken Poker, Skull, Fun Facts)

  34:09 - A Fake Artist Goes to New York (Insider, Werewords, The Chameleon)

  40:57 - Masters of the Universe: The Board Game – Clash for Eternia (Masters of The Universe: Fields of Eternia The Board Game, Conan, Batman: Gotham City Chronicles, Marvel United, Cosmic Encounter, OGRE, Dune, Return to Dark Tower, Ark Nova, Terraforming Mars, Innovation, Arcs, Strange Synergy, Duel of Ages II, Xia: Legends of a Drift System, Merchant of Venus, Nevsky: Teutons and Rus in Collision 1240-1242, Cascadia, Shake that City, The King's Dilemma, Roll Camera!: The Filmmaking Board Game, Empire of the Sun)

  E28 - 1h 7m - Jul 22, 2023
 • Episode 26 - Spiel des jahres 2023

  Det er endnu en gang blevet den tid på året, hvor Oscaren inden for brætspil bliver uddelt, nemlig den tyske Spiel des Jahres. Vi kigger på de nominerede spil og kommer med vores bud på hvem der vinder. Eller... det er faktisk ikke rigtigt, for Kristoffer har ikke spillet ét eneste af de nominerede spil og har heller ingen holdning til hvem der vinder.

  Til gengæld har han sammen med Jens spillet Shake that City og Inhuman Conditions, som vi også kigger på de i denne episode.

  I episode 26 drikker vi Red Panda fra Dry & Bitter

  09:17 - Intro

  10:10 - Apps i brætspil (Mansions of Madness 2nd ed., Descent: Legends of the Dark, Return to Dark Tower, XCOM: The Board Game, Hidden Games. Crime Scene)

  17:34 - Spiel des Jahres (Dorfromantik: The Board Game, Carcassonne, Fun Facts, Next Station: London, My City, Just One)

  26:28 - Brætspilskritik (Dorfromantik: The Board Game, Earth, Stationfall, Akropolis)

  33:22 - Kennerspiel des Jahres (Planet Unknown, Challengers!, IKI, Isle of Cats, My City, Patchwork, World Wonders)

  38:19 - Shake that City (Return to Darktower, Shogun, Wallenstein, Planet Unknown, Cascadia)

  49:22 - Inhuman Conditions (Secret Hitler, Fiasco)

  E27 - 1h 2m - Jul 7, 2023
 • Episode 25 - Bugs on Earth

  Efter at både Kristoffer og Jens har fået spillet Stationfall noget mere, vender vi i episode 25 tilbage til spillet med flere tanker og muligvis en lidt anden konklusion. Et andet spil, som vi også har fået dyrket noget mere og som har Kristoffer har ændret holdning til er det danske Mindbug. Og så har Jens fået spillet endnu et moderne euro, som han nok aldrig får Kristoffer til at prøve.

  I episode 25 drikker vi Himmelskum fra Too Old to die Young og SkØL brygkompagni

  06:34 - Intro

  07:20 - Stationfall revisted (Cosmic Encounter)

  22:29 - Mindbug (Keyforge, Magic: The Gathering, Love Letter, Radlands)

  28:45 - Earth (Ark Nova, Terraforming Mars, Wingspan, Puerto Rico, San Juan, Race for the Galaxy, Return to Dark Tower, Stationfall, Underwater Cities, Gæt & Grimasser, My City, Imperial Settlers: Empires of the North)

  43:38 - Spil som arbejde (Stationfall, John Company 2nd ed.)

  E26 - 46m - Jun 24, 2023
 • Episode 24 - Station Soccer

  Man skulle tro at der efterhånden var styr på teknikken her på Papas Papcast, men i episode 24 er der endnu en gang bøvl, da Jens har fået brugt et fejlbehæftet SD-kort i vores recorder. Det betyder at vi i denne episode bliver akkompagneret af nye og spændende jingles, samt nogle uheldige udfald under optagelserne. Men trods udfordringerne har vi endnu en episode klar til jer, hvor vi er vidne til Kristoffers brud på sit eget nytårsforsæt, i det han har købt et nyt spil! Er det en ny og hot kickstarter? Eller er det et weird, out-of-print og ukendt spil fra 2002 med BGG ranking på 2927? Jens har kastet sig over Stationfall og efter mange timers regellæsning og ikke mindst regelforklaring, går vi i dybden med det nyt hotte party game for heavy gamers!

  I episode 24 drikker vi Everything Sucks fra FrauGruber og Super Freunde.

  08:14 - Intro

  08:46 - Street Soccer (Habitats, Factory Funner, Nova Luna, Powerboats, Blood Bowl, Trick Shot, Counter Attack, Flamme Rouge, Leader 1: Hell of the North, Um Reifenbreite, Superclub: The Football Manager Board Game, Eleven: Football Manager Board Game)

  20:28 - Stationfall (Werewolf, Spyfall, Roll Camera: The Filmmaking Board Game, Nemesis, Guards of Atlantis II, Wiz-War, Paranoia)

  E25 - 57m - Jun 2, 2023
 • Episode 23 - Fastaval 2023

  Jens har endnu en gang været på Fastaval og Kristoffer har endnu en gang, ikke været med! Vi taler om det at være alene på Fastaval og andre brætspilsconventions. Vi vender naturligvis et par af de spil Jens har fået spillet på årets Fastaval og i mellemtiden har Kristoffer set youtube videoer om kingmaking og er ikke helt tilfreds. I et sindssygt plot twist viser det sig, at Jens aldrig har spillet Hive og det giver Kristoffer mulighed for at introducere ham for denne gamle klassiker.

  I episode 23 drikker vi Raised by VHS fra Too Old to Die Young

  07:14 - Intro

  08:21 - Fastaval 2023

  19:46 - Mists over Carcassonne og Dorf Romantik

  30:39 - Hive

  38:58 - Actualol og Kingmaking

  43:03 - Foundations of Rome 

  E24 - 52m - May 3, 2023
 • Episode 22 - Star Wars: The Deckbuilding Game

  I anledningen af, at Fastaval står for døren, har Jens ryddet op i gemmerne og fundet en masse tvivlsomme krigsspil, som det er på tide at give videre til reallocation. Jens har desuden introduceret Kristoffer til både Hard to Get og nyklassikeren The Crew: The Quest for Planet Nine. Vi tager også en længere og dybdegående diskussion om hvilke to spil er bedst: Wayfarers of the South Tigris eller Skak? Endeligt slutter vi af med vores første indryk af Star Wars: The Deckbuilding Game

  I episode 22 drikker vi Must Kuld Chai Latte fra Põhjala Brewery

  8:13: Intro

  8:46: Fastaval Reallocation (Barbarossa: Game of the Russo-German War 1941-45, Atlantic Chase, Squad Leader)

  15:14: The Crew: The Quest for Planet Nine (The Crew: Mission Deep Sea, Ra, Innovatoin, The Mind, Whist, Arcs, Brian Boru)

  23:23: Wayfarers of the South Tigris

  24:35: Hard to get, revisited (Codenames, Dixit, Spyfall, Fun Employed, Just One)

  32:13: Skak (The Duke, Hive, Cairn)

  36:45: Star Wars: The Deckbuilding Game (Star Realms, Ascension, Hero Realms, Shards of Infinity)

  E23 - 49m - Apr 15, 2023
 • Episode 21 - Get to the Fun Nuns in Equestria Valley

  I episode 21 af Papas Papcast, vender vi kort tilbage til Darkest Dungeon, som vi endnu en gang har haft på bordet. Er vi stadig lige så begejstrede efter seks timer i mørket, eller har vi ændret vores syn på spillet?

  Derudover har Jens spillet de to nye danske party games, Fun Facts og Hard to Get og giver sit hurtige take på begge spil. Slutteligt tager vi en snak om Nuns on the Run og det nye My Little Pony spil, og snakker om betydningen af det rigtige cover art. Og ja, Kristoffer får på mystisk vis endnu en gang flettet Oath ind i diskussionen!

  I episode 21 drikker vi Juice Box fra Ugly Duck Brewing Co.

  6:03 - Intro

  10:11 - Darkest Dungeon revisited (Gloomhaven, ISS Vanguard, Tainted Grail, Spirit Island)

  18:35 - Fun Facts og Hard to Get (Magic Maze, Just One, Codenames, EGO, Wavelength)

  28:32 - Valley of the Vikings

  34:52 - Nuns on the Run (Saboteur, Scotland Yard, Letters from Whitechapel, Ready Set Bet, Escape from the Aliens in Outer Space)

  44:20 - My Little Pony: Adventures in Equestria (G.I. JOE Deck-Building Game,Transformers Deck-Building Game, Power Rangers: Deck-Building Game, Harry Potter: Hogwarts Battle, Nuns on the Run, King of Tokyo, Nevski: Teutons and Rus in Collision 1240.1242, Roads and Boats, Wonderlands War, Merchants of the Dark Road, Food Chain Magnate, Oath: Chronicles of Empire an Exile)


  E22 - 1h 5m - Mar 31, 2023
 • Episode 20 - United Imperium!

  I episode 20 stiller vi os selv et af livets store spørgsmål: Er det muligt at lave en brætspilspodcast med Kristoffer Helmuth UDEN at Oath: Chronicles of Empire and Exile bliver nævnt? Svaret synes at være nej og i denne episode bliver Kristoffers yndlingsspil igen bragt på banen, når vi snakker om det relativt ukendte Imperium: The Contention og det meget kendte Marvel United!

  I episode 20 af Papas drikker vi Eurodisco af Amager Bryghus

  04:07: Intro

  05:11: News (Rallyman: GT, Rallyman: DIRT)

  10:16 Imperium: The Contention (Slay the Spire, Twilight Imperium, Eclipse, Oath: Chronicles of Empire and Exile, A Game of Thrones: The Board Game, Rune Wars, Curious Cargo, Caesar!: Seize Rome in 20 minutes!, Blood on the Clocktower, Winner's Circle)

  33:37: Marvel United (Pandemic, Spirit Island, Marvel Champions, Sentinels of the Multiverse, Paint the Roses, King of Tokyo, Darkest Dungeon, Return to Dark Tower)


  E21 - 58m - Mar 19, 2023
 • Episode 19 - Ready Set Kristoffer

  Papas Papcast er endelig tilbage! Efter en længere og uforudset pause er vi klar med episode 19, hvor vi diskuterer spoilere i brætspil og hvad det gør for spiloplevelsen, at vi ved for meget om et givent spil? Jens har desuden spillet Ready Set Bet, men det er som altid Kristoffer som har mest at sige, om et spil han ikke engang har prøvet endnu.

  I denne episode drikker vi Triumph of Simplicity fra Frau Gruber

  07:09 - Intro 

  07:38 - Spoilere i brætspil (Imperium: the Contention, Pax Pamir 2nd ed. Oath: Chronicles of Empire and Exile, Cosmic Encounter, Floriferous, Azul, Cryo, Roads & Boats, Food Chain Magnate, Betrayal at House on the Hill, Pandemic)

  21:47- Ready Set Bet (Camel Up, Space Base, Mystic Vale, Dead Reckoning, Derby, Horse Fever, The Mind, Winner's Cricle, Equinox, John Company 2nd ed., Pax Pamir 2nd ed., Holding On: The Troubled Life of Billy Kerr, Meltwater, Resist! Diplomacy, Cosmic Encounter)

  Link til BGG tråd:

  https://boardgamegeek.com/thread/3021415/are-board-games-closer-art-or-sport-you?fbclid=IwAR2OCGix_Kr3mRVRuxolFg099YCoc5VPBzR2S_ngl9wgPDQHfKhhubKC8eo

  E20 - 59m - Feb 23, 2023
 • Episode 18 - Blomster og Middelalderlogistik

  Blomsterspil og krigslogistik i middelalderen! De to ting har absolut intet med hinanden at gøre, men Kristoffer og Jens kaster sig over begge dele i epsiode 18 af Papas Papcast. Derudover har Kristoffer været i boot camp hos Jens, og fået en lektion i klassiske gateway spil. Jens er på jagt efter en ny spillegruppe i nærheden af sin bopæl og det munder ud i en længere snak om spillegrupper generelt. Vi afslutter epsioden med en diskussion om dungeon crawlers

  I denne episode drikker vi Aecht fra Åben.

  04:40 - Intro 

  05:09 - Diskussion om spillegrupper (Gloomhaven, Blood Bowl, Duel of Ages, Kemet, Cosmic Encounter, Fire in the Lake)

  24:42 - Cascadia og Azul 

  30:36 - Verdant og Floriferous (Cascadia, Calico, Biblios, Skulk Hollow, Delicious, Herbaceous, Kingdomino, Azul, Tigris & Euphrates, Grand Austria Hotel

  41:44 - Nevsky: Teutons and Rus in Collision 1240-1242 (Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086, Inferno: Guelphs and Ghibellines Vie for Tuscany, 1259-1261, Plantagenet: Cousins' War for England, 1459 - 1485, Henry: The Agincourt Campaign, 1415)

  49:27 - Dungeon Crawlers (Super Fantasy: Ugly Snouts Assault, Cora Quest, Descent: Journeys in the Dark, Blood Bowl, Warhammer, HeroQuest, Space Crusade, Doom: The Board Game, Mansions of Madness, Darkest Dungeon, Tannhäuser, Cthulhu: Death May Die, Oathsworn: Into the Deepwood, Kingdom Death: Monster, Arkham Horror: The Card Game, Claustrophobia)

  E19 - 1h 0m - Jan 27, 2023
 • Episode 17 - Året der gik 2022

  I episode 17 af Papas Papcast kigger vores to værter tilbage på 2022. Hvilke spil overraskede os mest i det forgangne år og hvilke spil stod for de største skuffelser? Kristoffer kårer årets spil, mens Jens er lidt mere tilbageholden og så kigger vi ellers fremad og snakker om de spil vi ser mest frem til at prøve i 2023. Slutteligt giver vi vores førstehåndsindtryk af ISS Vanguard, som vi var så heldige at få afprøvet mellem jul og nytår. 

  I denne episode drikker vi Single Hop Series Ekuanot fra Fanø Bryghus

  02:22: Julespil (Illusion, Shards of Infinity, HarryPoter Hogwarts Battle, Magic: The Gathering, Pokémon)

  05:33: Intro

  05:54: Årets Spil (Winner's Circle, Dune: Imperium, Ark Nova, Pax Pamir 2nd ed., Oath: Chronicles of Empire and Exile)

  9:45 Årets skuffelse (Paint the Roses, Bad Company, Space Base, Machi Koro, 3000 Scoundrels, The Magnificent, Santa Maria, Capital Lux 2: Generations, Long Shot: The Dice Game, Winner's Circle, Feed the Kraken, Cascadia, Twilight Inscription, Twilight Imperium, Cosmic Encounter, Blood on the Clocktower, Spyfall, The Resistance)

  18:34: Årets overraskelse (Smart 10, Hidden Games: Crime Scene, Darkest Dungeon, The Night Cage, Sub Terra)

  23:26: Årets spil fortsat: (Oath: Chronicles of Empire and Exile, Pax Pamir 2nd ed. John Company 2nd ed., Root, Roll Camera: The Filmmaking Board Game, Winner's Circle)

  29:10: Spil i 2023 (Magic: The Gathering, Fire in the Lake, Here I Stand, Empire of the Sun, Gandhi: The Decolonization of British India, 1917 – 1947, All Bridges Burning, Oathsworn, Impulse, Innovation, Imperium: The Contention, Space Empires 4X)

  36:25: ISS Vanguard (Roll Camera: The Filmmaking Board Game, Tainted Grail, Gloomhaven, Unsettled, Darkest Dungeeon)


  E18 - 50m - Jan 14, 2023
 • Episode 16 - Heat: Christmas to the Schismas

  Vi er nået til årets afslutning og dermed også årets sidste episode af Papas Papcast! Det fejrer vores to værter med en julekonkurrence! Både Kristoffer og Jens har nemlig spillet det nye danske racerspil, Heat: Pedal to the Metal og i anledningen af højtiden, udlodder vi et helt nyt eksemplar af spillet som er signeret af designerne, Asger Granerud og Daniel Skjold Pedersen. Udover Heat har Kristoffer og Jens gennemført første boss i Darkest Dungeon og Kristoffer har spillet Undaunted: Normandy, mens Jens har været til Monday Meetup på Papas og genbesøgt Paint the Roses.

  I denne episode drikkes der portvin.

  03:15:: Caper: Europe (Lost Cities)

  05:09: Intro

  05:54: Undaunted: Normandy (Resist!, Undaunted North Africa, Undaunted, Reinforcements, Undaunted: Stalingrad, Dominion Betrayal at House on the Hill, War Chest, Memoir 44, Combat Commander: Europe)

  13:56: Paint the Roses (Darkest Dungeon, Endless Winter, Clinic Deluxe Edition, Kingdomino: Origins, Food Chain Magnate: The Ketchup Mechanism & Other Ideas)

  21:41: Darkest Dungeon (Resist!, Rolle CameraGloomhaven, Cthulhu: Death May Die, Etherfieds, ISS Vanguard, Tainted Grail, 7th Continent, My Father's Work, Oath: Chronicles of Empire and Exiles, Cosmic Encounter, Love Letter)

  37:48: Heat: Pedal to the Metal (Flamme Rouge, Carcassonne, Formula D, Thunder Alley, Rallyman)
  E17 - 1h 5m - Dec 22, 2022
 • Episode 15 - Paint the Dungeon

  Kristoffers coronatømmermænd er endelig ankommet i form af 11 kilos figurhelvede med titlen Darkest Dungeon. Vores to værter har kastet sig over denne monstrøsitet af et kickstarterspil og giver deres første indryk. Derudover vender vores nyhedssegment tilbage med en diskussion om katastrofen der går under navnet "Magics 30 års jubilæum". Slutteligt har Kristoffer og Jens spillet Paint the Roses, det nye samarbejds-deduktionsspil fra North Star Games.

  I denne episode drikkes der Sønderjysk Julefest fra Too Old to Die Young

  14:12: Intro

  15:27: Magic 30th Anniversary (One D&D, Pokemon, Yu-Gi-Oh!, Darkest Dungeon, Star Wars: Destiny)

  27:13: Paint the Roses (Oceans, Evolution, Cryptid)

  35:39: Darkest Dungeon (Lunar Base, Gloomhaven, Kingdom Builder, Kingdom Death Monster, Resist!, Vagrantsong, Cthulhu: Death may Die, Oathsworn)


  E16 - 57m - Dec 8, 2022
 • Episode 14 - Roll for Resist!

  I episode 14 af Papas Papcast har Jens endnu en gang en gave med til Kristoffer og det ender ud i en diskussion om real-time dice rolling. Og som noget helt nyt kan Jens snakke endelig med om et helt nyt solospil, som begge vores værter har fået spillet. Kristoffer har fået en introduktion til Capital Lux 2: Generations og så har begge værter lavet film i det nye Roll Camera: The Filmmaking Board Game.

  I denne episode drikker vi Reindeer Fuel fra Amager BRyghus.

  03:07: Light Speed (Time Arena, Escape: The Curse of the Temple, Space Cadet: Dice Duel, Space Cadet, Captain Sonar, Project: Elite)

  11:35: Intro

  12:09: Resist! (Undaunted, War Chest, Castle Itter: The Strangest Battle in WWII, Soldiers in Postmen's Uniforms, Pavlov's House, Friday, The Grizzled)

  31:33: Capital Lux 2: Generations, Revisited (Lost Cities, Battle Line, Schotten Totten)

  39:53: Roll Camera: The Filmmaking Board Game (Cosmic Encounter, Cards against Humanity, Munchkin)


  E15 - 57m - Nov 21, 2022
 • Episode 13 - Yu-Gi-Essen

  I episode 13 af Papas Papcast snakker vores to værter om Jens' tur til Spiel 2022, verdens største brætspilmesse. Hvilken spiloplevelse var den bedste? Hvilken var den værste? Og er turen overhovedet pengene værd? Disse spørgsmål og mange andre bliver besvaret mere eller mindre fyldestgørende.

  Kristoffer var desværre ikke med, og når man sidder helt alene derhjemme uden nogen at spille med, finder man på de mest skøre ting - fx at spille Yu-Gi-Oh! online.

  I denne episode drikker vi Cloudbusting fra Bad Seed Brewing.

  07:11: Intro

  08:45: Yu-Gi-Oh! (Keyforge, Magic the Gathering, Hearthstone, Pokemon TCG, Oath, Cosmic Encounter, Solforge Fusion, Skak, , Warhammer, Starcraft, Food Chain Magnate)

  23:20: Essen Spiel 2022 (Capital Lux 2: Generations, 3000 Scoundrels, 7 Wonders, Santa Maria, The Magnificent, Trails of Tucana, Coral, Heckmeck am Karteneck, Heckmeck, For Sale, Starship Captains, Evergreen, Photosynthesis, Twilight Inscription, Challengers! (en masse eurospil))

  E14 - 48m - Nov 3, 2022
 • Episode 12 - Twilight Decorum

  I episode 12 af Papas Papcast snakker vi endnu en gang om Jens' tur til verdens største spilmesse i Essen, mens Kristoffer endnu en gang ærger sig over ikke at kunne komme med. Derudover udforsker vores to værter, hvordan det ville gå, hvis de boede under samme tag og endelig giver vi vores førstehåndsindtryk af verdens største roll & write spil!

  I denne episode drikker vi: Mad Mads fra O/O Brewing.

  07:09: Intro

  08:01: Regicide (Pandemic, The Crew, The Mind)

  09:21: Moonrakers (Warhammer, Ticket to Ride)

  12:56: Essen snak (Living Forest, Spaceship Unity, Cash N Guns, La Famiglia: The Great Mafia War, Planet of the Apes: Miniatures Boardgame, Ark Nova)

  18:33: Whirling Witchcraft (Cosmic Encounter)

  21:29: Decorum (Cryptid, Codenames: Duet, Fog of Love)

  33:45: Twilight Inscription (Twilight Imperium, Ganz schön Clever, 7 Wonders, Hadrian's Wall)

  E13 - 49m - Oct 5, 2022
 • Episode 11 - Return of the Strudel

  I episode 11 af Papas Papcast har vores værter kastet sig over spillet The Guild of Merchant Explorers - en roll & write uden hverken roll eller write?Jens har desuden spillet Stardew Valley: The Board Game og så genbesøger vi Grand Austria Hotel i vores eurogames føljeton.

  I denne episode drikker vi: Craftedme fra Flying Couch

  01:09: Det europæiske slagtehus og masseovne (Twilight Imperium, Western Empires, Civilization, Living Forest, A Game of Thrones: The Board Game, 50 Clues)

  13:25: Intro

  16:06: The Guild of Merchant Explorers (Ganz Schön Clever, Get on Board, Kingdom Builder, The Ugly Duckling)

  27:59: Stardew Valley: The Baord Game (High Frontier, GUBS: A Game of Wit and Luck, Web of Spies, Gloomhaven, Darkest Dungeon, Living Forest, Munchkin, Kingdom Rush)

  36:09: Grand Austria Hotel - revisited (Guild of Merchant Explorers, Ark Nova, Innovation, Nations, Ra, Sudoku, Imperium Classics, Imperium Legends, Mind MGMT, Codenames, John Company: Second Edition, Darkest Dungeon)

  E12 - 52m - Sep 24, 2022
 • Episode 10 - Jubilæumsepisoden

  I den store jubilæumsepisode har vi endnu et nyhedssegment, hvor vi diskuterer Disney Lorcana og det nye Challengers. Jens har desuden fundet et quiz-spil, som har ligget ude på lageret i flere år og Kristoffer snakker fodboldspil. Og så dykker vores værter ned i det murdrede vand af moderne eurospil.

  I denne peisode drikker vi: Graveyard Shift fra Too Old to Die Young og Implosion fra To Øl

  04:40: Intro: Disney Lorcana og Challengers (Jaws, Villainous, Pokemon TCG, Android: Netrunner, Magic: The Gathering, Keyforge, Flesh & Blood, Sorcery, Star Wars: Destinies, Blood Bowl Team Manager)

  13:23: Essen Spiel (Guards of Atlantis II, Trick Shot)

  16:05: Smart10

  18:50: Superclub og Counter Attack (United, Eleven: Football Manager Board Game, Blood Bowl)

  27:10: Grand Austria Hotel (Ark Nova, Tzolk'in: The Mayan Calendar, Lorenzo il Magnifico, Underwater Cities, Roads & Boats, Food Chain Magnate, Troyes)

  37:31: The Red Cathedral (Ark Nova, Golem, Messina 1347, Bitoku, Troyes, Great Western Trail, Terraforming Mars, Tzolk'in: The Mayan Calendar,Teotihuacan: City of Gods, Tawantinsuyu: The Inca Empire, Tekhenu: Obelisk of the Sun, Tabannusi: Builders of Ur, Raiders of the North Sea) 

  E11 - 51m - Sep 9, 2022
Audio Player Image
Papas Papcast
Loading...