EPISODES
 • HHZ - S04E16 - 19 November 2023 - Zoute spinsels, Dope DJ's en Totum Takkies...

  Ja ja daar zijn we weer met een compleet zoute show! Drie weken vliegen voorbij en dit is alweer een van de laatste shows van dit seizoen. Dit keer met de legendarische Deejay Kid in de ReWind, is MC DRT terug om het te hebben over zijn nieuwe podcast serie Totum Takkies, en draaien we een sh#tload dope tracks....

  Want zoals je weet draaien wij alleen de dikste hiphop tracks (tenminste dat vinden wij).

  Deze keer draaien we o.a: Wu-Tang Clan, ICE-T, Surya & Pharao, Masta Ace & MF Doom, Rakim en meer. Tja wat kan ik nog meer zeggen hierover... gewoon weer slap gelul en goeie muziek zoals je van Hou het Zout mag verwachten.

  Oja en we hebben natuurlijk weer een dikke mix , dit keer van DJ Asari all the way from Japan. Enjoy!

  2h 29m | Nov 19, 2023
 • HHZ - S04E15 - 29 Oktober 2023 - Diddiddydoit ?

  Yep, zijn we weer. Gewoon met een gewone uitzending zonder fratsen en grappen... althans ehm. na ja laat maar..

  Dit keer draaien we tracks van o.a : B-Real, Jurassic 5, Rah Digga, Insayno, Killah Priest, en veel meer..

  Daarnaast hebben wij weer een dope oldschool gast in de Rewind, namelijk KWEEK5R van BRON Broeders, en een mix van dik een uur. Weer genoeg om op je luie zondag naar te luisteren dus.

  Tune in op Hou het Zout waar we ons dit keer bezig zullen houden met het volgende vraagstuk: DIDDIDDYDOIT?

  3h 8m | Oct 29, 2023
 • HHZ - S04E14 - 08 Oktober 2023 - de Jerome XL show.... het moest ervan komen natuurlijk.....

  Yes yes yes, daar zijn we weer. Althans.. daar issie dan moet ik zeggen! Nadat 3Man drie keer de show heeft overgenomen werd het tijd om mijn playlist en bullshit eens een keer in het zonnetje te zetten. Dus vandaag een extra lange Jerome XL show! Met tracks van Fettes Brot, Opgezwolle, Osdorp Posse, DJ Honda, Jeru en nog veel meer...

  Timmetje Boot in de uitzending om meer over 3Man zijn obscure verleden te vertellen en een dope ass mix uit Japan.

  Enjoy!! En dan zijn we er over 3 weken weer met een doodnormale HHZ,


  Peace


  JXL

  2h 37m | Oct 8, 2023
 • HHZ - S04E13 - 17 September 2023 - The Hurrakane en beatbox battles 2023

  Wazzap dan, dusss alweer aflevering 13. Met een shitload aan content zoals dat heet. De Hurrakane the Soundstorm in de ReWind. MC DRT met een update over alle plannen in Ally. Een Recognize met de Spookies en tracks van o.a. SSIO, Dope D.O.D., House of Pain, Rakim en nog veel meer.

  Voeg daar een mix van DJ Kazmattaz aan toe en je hebt een kleine drie uur aan dope ass radio.


  Enjoy!

  2h 57m | Sep 17, 2023
 • HHZ - S04E12 - 27 Augustus 2023 - Op de valreep op de rem!

  Wassapes dan? Zijn we weer, ook nu nog lekker even een zomeraflevering. Met tracks van o.a. Chinaman, Chali 2Na, Em en weet ik veel wie meer. Daar gaat 3man over. Nico die nog even binnen druppelt en niemand minder dan Cliften Nille van EMX en Spookrijders aan de lijn in de ReWind. En hebben we het uitgebreid over het gedoe tussen Eminem en Melle Mel. Maar meer daarover in de show.

  Dus reden genoeg om er weer eens goed voor te gaan zitten! Hou Het Zout!

  2h 58m | Aug 27, 2023
 • HHZ - S04E11 - 06 Augustus 2023 - Ergens is het zomer... maar niet hier!

  Zijn we weer gappies, drie weken vliegen voorbij. Wat een klote weer is het zeg. Ergens is het zomer ,maar niet hier. Daarom een extra dikke uitzending met tracks van o.a. Traispotters, Guru, Brother Ali, Ren, Typhoon en een berg meer. Met niemand minder dan Gilly MC van EastGarden Music in de rewind en een dikke mix van DJ Shortee Blitz

  Ook komt er binnenkort wat HHZ Merch in gelimiteerde oplage beschikbaar. Dus hou FB, Insta en de website in de gaten,

  Enjoy de uitzending! Peace

  1h 59m | Aug 6, 2023
 • HHZ - S04E10 - 16 Juli 2023 - In vol ornaat zijn we aanwezig!

  Ja ok, vorige keer was kort maar deze is er weer in vol ornaat! Met een dope ass ReWind met MC DRT, Een mix van DJ lil Rec, en een shitload aan tracks van o.a. West Klan, Dynamite Deluxe, Pharaoh Monch en veel meer.

  Check alles waar we in de ReWind over lullen op www.allyviert50jaarhiphop.nl en hou natuurlijk Hou Het Zout in de gaten voor alle dope dingen die er dit jaar gebeuren gaan! Heb je zelf iets? Mail ons je info via info@houhetzout.nl of via www.houhetzout.nl

  Enjoy die show en tot over drie weken! Peace!

  2h 42m | Jul 16, 2023
 • Hou Het Zout - S04E09 - 25 Juni 2023 - Kort maar krachtig.... oh ja en tering warm

  Jezus christus mensen wat is het warm. De mussen pleuren van het dak en wij maken radio.... Ja ja zijn we weer met Hou Het Zout, Door hitte en omstandigheden een iets andere uitzending dan gewoon, maar met dope tracks en slap gelul komen we er ook wel. Gelukkig heeft Nico zeer positief nieuws en hebben we DJ Cue nog weten te strikken voor een mix.

  Met tracks van o.a. Talib Kweli, Joell Oritz, Just, Outerspace , Sadat X en nog veel meer. Laat die ijsklontjes maar rollen in je glas, want dit is de zomer editite van Hou Het Zout

  2h 21m | Jun 25, 2023
 • Hou Het Zout - S04E08 - 4 Juni 2023 - De lente is er en Drieman is een duits topmodel...

  Ja toch , zijn we weer, of niet dan! 3 Weken vliegen voorbij en het is weer tijd voor Hou Het Zout op je zonnige zondag. Met Cyrus van de oude Dreadrock feestjes in de ReWind, en met tracks van o.a. KiddoCee, Engel, Afu-Ra, Massive Toene, Pharaoh Monch en nog veel meer.

  Tel daarbij op het gelul van 3Man en XL en je hebt weer een dope uitzending. Met als kers op de taart een old school mix van Cut Chemist.


  Enjoy en Hou Het Zout!

  2h 9m | Jun 4, 2023
 • Hou Het Zout - S04E07 - 14 Mei 2023 - Kiddo Cee in de ReWind, en Nico trekt aan de noodrem

  Wadappel dan, zijn we weer. Met een ram volle uitzending. Met tracks van o.a. Doevoe, Celph Ttitled, Coast Contra, Rite Hook en meer, Kiddo Cee in de ReWind, en een weird verschijnsel waardoor de show stil staat. Of in het kort... het is weer tijd voor HOU HET ZOUT! Enjoy!

  2h 37m | May 14, 2023
 • Hou Het Zout - S04E06 - 23 April 2023 - Mista Sweet in de ReWind, en Nico heeft niks tegen Wimpie

  Dussss daar zijn we weer. Een freshe nieuwe aflevering van Hou Het Zout. Drie weken zijn weer voorbij gevlogen en we hebben weer een oacked uitzending voor je, Met Nico die toch de voorkeur geeft aan 30 April, niemand minder dan Mista Sweet in de ReWind, en tracks van o.a. Ty, Reef the Lost Cauze, Engel en Masta Ace, Nottz en nog veel meer.

  Dus kick back , zet de show aan en geniet van je zondag!

  2h 47m | Apr 23, 2023
 • Hou Het Zout - S04E05- 2 April 2023 - Iets anders dan anders....

  Soms zit het mee, en soms gaat de tijd snel en grijpt het leven in. Maar desalniettemin zijn wij er weer! Alleen een keer zonder ReWind en zonder Nico Noot.

  Wel hebben we dope ass tracks en veel humor voor je... Die tracks? Die zijn van o.a.Blahzay Blahzay, The four owls, Buttercuts Crew, 3 Amigo's en een berg meer!

  Dus kick back met een zoutje en zet je favoriete show aan op de zondag middag! Cheers!

  2h 21m | Apr 2, 2023
 • Hou Het Zout - S04E04 - 12 Maart 2023 - Nico en de E-fiets..., 3Man in overweging, en Def-P in de ReWind

  Ja ja zijn we weer, dit keer met een shitload tracks van o.a Cypress Hill, Redman, YD de Herder, Jungle Brothers en een load meer! Met niemand minder dan Def-P in de ReWind en Nico die een gezouten mening klaar heeft.

  Daarna als klap op de vuurpijl nog een 80's mix van DJ Storm en we dan hebben we weer een knetter dikke en volle uitzending voor je van Hou Het Zout!


  Enjoy!

  2h 13m | Mar 12, 2023
 • Hou Het Zout - S04E03 - 19 Februari 2023 - Three is the magic number..... (。•́︿•̀。)

  Ja Ja, daar zijn we weer. Met een speciale 3Man show zoals elke derde show van het Seizoen. Met super producer Tease in de ReWind en een mix van MidasBeats uit Korea.

  Je kunt tracks verwachten van De la Soul, Redman, Prof, Insayno, Busta Rhymes, MF Doom en veel meer.

  Uiteraard staan we ook een stil bij het onverwachte overlijden van Trugoy the Dove en komt al het goede in drieën.

  Hoe dan ook: Enjoy the show!

  Peace !!


  Meer info op: www.houhetzout.nl of mail ons op info@houhetzout.nl

  2h 29m | Feb 19, 2023
 • Hou Het Zout - S04E02 - 29 Januari 2023 - Dope tracks, slap gelul en een slechte oplossing zonder probleem

  Zijn we weer, en damnit dat leek sneller dan normaal. Opeens zijn die drie weken weer voorbij en wordt het tijd voor wat zoutigheid op de zondagmiddag. En zo rammen we door de eerste maand van 2023 heen.

  Dus hier weer een bijna drie uur durende uitzending met Insayno in de ReWind, Rat-tat-tat-tat in de Recognize, Recal met hele verhalen en Nico op de fiets zonder remmen.

  Spanning, sensatie, dikke tracks, en gelul waar je het mee zult moeten doen hehehe....Verwacht tracks van o.a. SSIO, Djenghis Haan, Afu-Ra, Dafuniks en een berg meer.

  Enjoy! Peace.

  2h 45m | Jan 29, 2023
 • Hou Het Zout - S04E01 - 08 Januari 2023 - De eerste van Seizoen vier.. holy shit we zijn nog on-air!

  Ja ja, ze hebben ons nog steeds niet van de zender af getrapt! Daar zijn we weer. Seizoen 4 alweer! Een propvolle uitzending met natuurlijk de dopeste tracks, Nico en Recal en een Dikke mix aan het eind.

  Dan hebben we DRT in de ReWind die stiekem een Fast Forward is en tracks van o.a. Torae, Move.meant, Soul Position, DJ Nu-Mark en een shitload meer!

  Hoe dan ook meer dan genoeg reden om te luisteren naar die verse, zoute shizzle!


  Link naar Dirk's 20 van 2022:

  https://www.youtube.com/watch?v=FtWhllruyvU

  2h 39m | Jan 8, 2023
 • !!EXTRA!! – Hou Het Zout – S00E13 – Oud en Nieuw!!! Tel met ons af naar 2023!

  Kabooom! En er is weer een jaar voorbij! Gelukkig nieuwjaar zoute krakelingen! Dat het een mooie mag worden. Maar voor de zekerheid hebben we bij HHZ weer een zoute oudjaarsaflevering gemaakt, en kun je (mits je timing correct is) aftellen met Hou Het Zout!

  Download deze podcast nu op houhetzout.nl. (bij streaming komt er vaak reclame doorheen) en start hem precies om 23:00u op 31-12-2022 en tel af met HHZ naar nieuwjaar! It's that simple.

  Een dikke 3 uur Hip hop voor je kanis! Met tracks van o.a. XZibit, Beatnuts, Den Dubieus, Afrob, Big Daddy Kane en een mix van DJ John Royse, zit je sowieso goed voor wat gelul, gelach en dope tracks.

  Dus zet hem klaar en tel af met ons! Cheers, proost, en meer van die onzin... pas op met vuurwerk en steek er eentje op op HHZ!

  Op 8 Januari zijn we terug met Seizoen 4 en de reguliere uitzending. Tot dan!

  2h 52m | Dec 31, 2022
 • Hou Het Zout - S03E16 - 18 December 2022 - Nieuwe locatie, zelfde slappe gezwets...

  Zijn we weer, alleen dan vanaf een nieuwe locatie met nieuwe mics. Wel zelfde gelul natuurlijk. De laatste van dit jaar! En weer een bomvolle, gezellige uitzending met o.a. tracks van; Def-P en Whitedogg, Den Dubieus, MoTrip, De la Soul in de Recognize en een speciale gast in de ReWind, die toch niet zo speciaal blijkt te zijn.

  Nico is er weer bij, en Recal kan niet wachten in de uitzending te komen. Al met al genoeg om je op je zondagmiddag te vermaken met wat dope hip hop!

  2h 17m | Dec 18, 2022
 • Hou Het Zout - S03E15 - 27 November 2022 - De laatste in de oude studio, maaaar met Nico Noot!!

  Ja ja, en zo een beetje tegen het einde van het seizoen gaan we verhuizen. We gaan naar een nieuwe locatie. Nico is terug en wil naar een villa. Enfin, we gaan het meemaken.

  Dit keer weer een bomvolle show met Recal's zoute track drop, de Nico Nootoplossing, en een shitload aan tracks van overal vandaan. Met tracks van o.a. Rozi, The Pharcyde, Queen Latifah, Sampa the Great en veel meer...

  Check it out! En tot over drie weken,... op de nieuwe locatie!

  2h 19m | Nov 27, 2022
 • Hou Het Zout - S03E14 - 6 November 2022 - Rubble Kings volgens Recal, Trippin' out, 23 Jaar HIJS, Yid in de ReWind en nog veel meer...

  Yes yes aflevering 14 voor je bakkes! Een bomvolle show met tracks van o.a. OC en Big L, Raymzter, A.B. Original, J-Live en een hele lijst meer. Recal schijnt pissed off te zijn op Jerome XL en probeert je te vertellen dat je Rubble Kings moet kijken.

  De Recognize is ditmaal niet van de hand van Jerome, en HIJS is goed gerepresent in deze uitzending, En met een mix van DJ Plan-B is het rondje weer compleet om je een dikke Hip Hop uitzending te geven.

  Dus zet hem aan en blaas je zondag door het dak heen!

  2h 43m | Nov 6, 2022
Hou Het Zout - True School Hip Hop
Loading...