EPISODES
 • Hou Het Zout - S04E08 - 4 Juni 2023 - De lente is er en Drieman is een duits topmodel...

  Ja toch , zijn we weer, of niet dan! 3 Weken vliegen voorbij en het is weer tijd voor Hou Het Zout op je zonnige zondag. Met Cyrus van de oude Dreadrock feestjes in de ReWind, en met tracks van o.a. KiddoCee, Engel, Afu-Ra, Massive Toene, Pharaoh Monch en nog veel meer.

  Tel daarbij op het gelul van 3Man en XL en je hebt weer een dope uitzending. Met als kers op de taart een old school mix van Cut Chemist.


  Enjoy en Hou Het Zout!

  2h 9m | Jun 4, 2023
 • Hou Het Zout - S04E07 - 14 Mei 2023 - Kiddo Cee in de ReWind, en Nico trekt aan de noodrem

  Wadappel dan, zijn we weer. Met een ram volle uitzending. Met tracks van o.a. Doevoe, Celph Ttitled, Coast Contra, Rite Hook en meer, Kiddo Cee in de ReWind, en een weird verschijnsel waardoor de show stil staat. Of in het kort... het is weer tijd voor HOU HET ZOUT! Enjoy!

  2h 37m | May 14, 2023
 • Hou Het Zout - S04E06 - 23 April 2023 - Mista Sweet in de ReWind, en Nico heeft niks tegen Wimpie

  Dussss daar zijn we weer. Een freshe nieuwe aflevering van Hou Het Zout. Drie weken zijn weer voorbij gevlogen en we hebben weer een oacked uitzending voor je, Met Nico die toch de voorkeur geeft aan 30 April, niemand minder dan Mista Sweet in de ReWind, en tracks van o.a. Ty, Reef the Lost Cauze, Engel en Masta Ace, Nottz en nog veel meer.

  Dus kick back , zet de show aan en geniet van je zondag!

  2h 47m | Apr 23, 2023
 • Hou Het Zout - S04E05- 2 April 2023 - Iets anders dan anders....

  Soms zit het mee, en soms gaat de tijd snel en grijpt het leven in. Maar desalniettemin zijn wij er weer! Alleen een keer zonder ReWind en zonder Nico Noot.

  Wel hebben we dope ass tracks en veel humor voor je... Die tracks? Die zijn van o.a.Blahzay Blahzay, The four owls, Buttercuts Crew, 3 Amigo's en een berg meer!

  Dus kick back met een zoutje en zet je favoriete show aan op de zondag middag! Cheers!

  2h 21m | Apr 2, 2023
 • Hou Het Zout - S04E04 - 12 Maart 2023 - Nico en de E-fiets..., 3Man in overweging, en Def-P in de ReWind

  Ja ja zijn we weer, dit keer met een shitload tracks van o.a Cypress Hill, Redman, YD de Herder, Jungle Brothers en een load meer! Met niemand minder dan Def-P in de ReWind en Nico die een gezouten mening klaar heeft.

  Daarna als klap op de vuurpijl nog een 80's mix van DJ Storm en we dan hebben we weer een knetter dikke en volle uitzending voor je van Hou Het Zout!


  Enjoy!

  2h 13m | Mar 12, 2023
 • Hou Het Zout - S04E03 - 19 Februari 2023 - Three is the magic number..... (。•́︿•̀。)

  Ja Ja, daar zijn we weer. Met een speciale 3Man show zoals elke derde show van het Seizoen. Met super producer Tease in de ReWind en een mix van MidasBeats uit Korea.

  Je kunt tracks verwachten van De la Soul, Redman, Prof, Insayno, Busta Rhymes, MF Doom en veel meer.

  Uiteraard staan we ook een stil bij het onverwachte overlijden van Trugoy the Dove en komt al het goede in drieën.

  Hoe dan ook: Enjoy the show!

  Peace !!


  Meer info op: www.houhetzout.nl of mail ons op info@houhetzout.nl

  2h 29m | Feb 19, 2023
 • Hou Het Zout - S04E02 - 29 Januari 2023 - Dope tracks, slap gelul en een slechte oplossing zonder probleem

  Zijn we weer, en damnit dat leek sneller dan normaal. Opeens zijn die drie weken weer voorbij en wordt het tijd voor wat zoutigheid op de zondagmiddag. En zo rammen we door de eerste maand van 2023 heen.

  Dus hier weer een bijna drie uur durende uitzending met Insayno in de ReWind, Rat-tat-tat-tat in de Recognize, Recal met hele verhalen en Nico op de fiets zonder remmen.

  Spanning, sensatie, dikke tracks, en gelul waar je het mee zult moeten doen hehehe....Verwacht tracks van o.a. SSIO, Djenghis Haan, Afu-Ra, Dafuniks en een berg meer.

  Enjoy! Peace.

  2h 45m | Jan 29, 2023
 • Hou Het Zout - S04E01 - 08 Januari 2023 - De eerste van Seizoen vier.. holy shit we zijn nog on-air!

  Ja ja, ze hebben ons nog steeds niet van de zender af getrapt! Daar zijn we weer. Seizoen 4 alweer! Een propvolle uitzending met natuurlijk de dopeste tracks, Nico en Recal en een Dikke mix aan het eind.

  Dan hebben we DRT in de ReWind die stiekem een Fast Forward is en tracks van o.a. Torae, Move.meant, Soul Position, DJ Nu-Mark en een shitload meer!

  Hoe dan ook meer dan genoeg reden om te luisteren naar die verse, zoute shizzle!


  Link naar Dirk's 20 van 2022:

  https://www.youtube.com/watch?v=FtWhllruyvU

  2h 39m | Jan 8, 2023
 • !!EXTRA!! – Hou Het Zout – S00E13 – Oud en Nieuw!!! Tel met ons af naar 2023!

  Kabooom! En er is weer een jaar voorbij! Gelukkig nieuwjaar zoute krakelingen! Dat het een mooie mag worden. Maar voor de zekerheid hebben we bij HHZ weer een zoute oudjaarsaflevering gemaakt, en kun je (mits je timing correct is) aftellen met Hou Het Zout!

  Download deze podcast nu op houhetzout.nl. (bij streaming komt er vaak reclame doorheen) en start hem precies om 23:00u op 31-12-2022 en tel af met HHZ naar nieuwjaar! It's that simple.

  Een dikke 3 uur Hip hop voor je kanis! Met tracks van o.a. XZibit, Beatnuts, Den Dubieus, Afrob, Big Daddy Kane en een mix van DJ John Royse, zit je sowieso goed voor wat gelul, gelach en dope tracks.

  Dus zet hem klaar en tel af met ons! Cheers, proost, en meer van die onzin... pas op met vuurwerk en steek er eentje op op HHZ!

  Op 8 Januari zijn we terug met Seizoen 4 en de reguliere uitzending. Tot dan!

  2h 52m | Dec 31, 2022
 • Hou Het Zout - S03E16 - 18 December 2022 - Nieuwe locatie, zelfde slappe gezwets...

  Zijn we weer, alleen dan vanaf een nieuwe locatie met nieuwe mics. Wel zelfde gelul natuurlijk. De laatste van dit jaar! En weer een bomvolle, gezellige uitzending met o.a. tracks van; Def-P en Whitedogg, Den Dubieus, MoTrip, De la Soul in de Recognize en een speciale gast in de ReWind, die toch niet zo speciaal blijkt te zijn.

  Nico is er weer bij, en Recal kan niet wachten in de uitzending te komen. Al met al genoeg om je op je zondagmiddag te vermaken met wat dope hip hop!

  2h 17m | Dec 18, 2022
 • Hou Het Zout - S03E15 - 27 November 2022 - De laatste in de oude studio, maaaar met Nico Noot!!

  Ja ja, en zo een beetje tegen het einde van het seizoen gaan we verhuizen. We gaan naar een nieuwe locatie. Nico is terug en wil naar een villa. Enfin, we gaan het meemaken.

  Dit keer weer een bomvolle show met Recal's zoute track drop, de Nico Nootoplossing, en een shitload aan tracks van overal vandaan. Met tracks van o.a. Rozi, The Pharcyde, Queen Latifah, Sampa the Great en veel meer...

  Check it out! En tot over drie weken,... op de nieuwe locatie!

  2h 19m | Nov 27, 2022
 • Hou Het Zout - S03E14 - 6 November 2022 - Rubble Kings volgens Recal, Trippin' out, 23 Jaar HIJS, Yid in de ReWind en nog veel meer...

  Yes yes aflevering 14 voor je bakkes! Een bomvolle show met tracks van o.a. OC en Big L, Raymzter, A.B. Original, J-Live en een hele lijst meer. Recal schijnt pissed off te zijn op Jerome XL en probeert je te vertellen dat je Rubble Kings moet kijken.

  De Recognize is ditmaal niet van de hand van Jerome, en HIJS is goed gerepresent in deze uitzending, En met een mix van DJ Plan-B is het rondje weer compleet om je een dikke Hip Hop uitzending te geven.

  Dus zet hem aan en blaas je zondag door het dak heen!

  2h 43m | Nov 6, 2022
 • Hou Het Zout - S03E13 - 16 Oktober 2022 - Recal's Expositie,.... vorige maand, Collective Efforts, Roots of the Dayum in de ReWind en meer!

  Wassappelsap dan? We zijn er weer hoor! Meer dan twee uur dikke hip hop en slap gelul voor je bakkes! En voor alle Salto luisteraars die ons per ongeluk meepikken: Welkom! Blijf vooral hangen!

  We hebben Carlos van Roots of the Dam in de ReWind, Pharcyde en Stan Getz in de Recognize en DJ Fonki Chef op de draaitafels.

  En met tracks van o.a, DefSquad, Hamburg All Stars, Nature, Ras Kass en meer, heb je zat om je kop te knikken!

  Nog even een extra Shout Out aan Carlos op Las Palmas!

  Enjoy!

  2h 31m | Oct 16, 2022
 • Hou Het Zout - S03E12 - 25 September 2022 - Dus ok... the Game, Em , Fiddy en meer gelul en slechte grappen

  Zijn we weer, Drie weken zijn weer omgevlogen! Waddapes? Hier alles oke hoor. We brengen je weer een phat ass uitzending met dope tracks, Bart van Houten in de ReWind en Jay-Z in de, mogelijk minst zoutige, Recognize, maar het moest er toch eens van komen,

  Je kunt tracks verwachten van , Supernatural, Masta Ace, Chali 2Na, de nieuwe single van Unknown Prophets en een load more!

  Dus kickback, enjoy en pak je zoutjes er maar weer bij!

  2h 45m | Sep 25, 2022
 • Hou Het Zout - S03E11 - 4 September 2022 - 3Man's rectificatie, DJ Bite in de ReWind, en een shitload aan toch nog zomerse tracks

  Dusss.... daar zijn we weer. Het is alweer September en het is alweer tijd voor een zoutige zondag. Deze uitzending is er weer eentje zoals vanouds, met dikke tracks van o.a Blackthought & Danger Mouse, Run the Jewels, DAC, Fresku & Winne en nog een butt load meer!

  Eigenlijk niet veel anders over te lullen dan dat je het moet gaan checken. Oja... 3Man wil nog even sorry zeggen tegen Masta Ace hehehe..... Dus zat om te checken.

  Enjoy! Peace!

  2h 24m | Sep 4, 2022
 • Hou Het Zout - S03E10 - 14 Augustus 2022 - Het staartje van de zomer, RestlessMind, East Garden Festival, Meth, Redman, en nog veel meer...

  Daar zijn we weer zoute piepols, na een welverdiende zomervakantie zijn we terug met een vengeance! hehehe... Aflevering 10 alweer!! Een dikke 2,5 uur met slap gelul en dikke true school hip hop platen.

  Je hoort tracks van o.a. Prof, The B'T-X, Mac Miller, Jurassic 5, Afu-Ra en een crap load more! Met Restless Mind van East Garden in de ReWind en een recognize met Freedom , om van te smullen.

  Check die aflevering dus snel en geniet met die pleuris warme weer van een dope portie zoutigheid voor bij het zwembad of op het strand. Dus pomp die boxen!

  Enjoy!

  2h 32m | Aug 14, 2022
 • Hou Het Zout - S03E09 - 24 Juli 2022 - Hou Het Sizzle - (Zomer Special)

  Iedereen weet dat Jerome XL een BBQ king is! Goed koken, goed eten, goede muziek en slap gelul. Dit is Hou Het Sizzle! Een zomer editie van Hou Het Zout, met 3 uur muziek en gezelligheid

  Deze aflevering geen gasten of gekkigheid, maar dope ass platen onder het genot van een hapje en drankje.

  Geniet van je zomer! Wij zijn in Augustus weer terug met de reguliere uitzendingen!! Fijne vakantie allemaal!

  2h 58m | Jul 24, 2022
 • Hou Het Zout - S03E08 - 19 Juni 2022 - Niemand neemt op....! Smokey Joe, Keynote Speakerz en Master Surreal in de ReWind

  Waddap dan, daar zijn we weer, en voordat je gaat lopen zeiken... ja ja we zijn een week later dan normaal. Doordat we tijdelijk een ander blok hebben overgenomen op de programmering van het radiostation, hebben we een weekje overgeslagen. Maar we zijn er weer.

  Dan maar meteen met de deur in huis. Weet iemand waar de fok Recal is? Wij in elk geval niet. Maar deze keer ook weer een bomvolle uitzending. Master Surreal in de ReWind en dikke tracks van o.a. Keynote Speakerz, Smokey Joe and the kid, Surya, N.W.A., Osdorp Posse en een shitload meer.

  Dus enjoy de uitzending en geniet van je weekend! Dan zijn wij er over 3 weken weer!


  En oja,,. vergeet niet de 26e Juni naar The Loods in Roosendaal te komen voor een prachtig Nederhop feestje! Tot dan!

  2h 23m | Jun 19, 2022
 • Hou Het Zout - S03E07 - 22 Mei 2022 - De Stoomlocomotesla van Recal en The Loods is in full effect!

  Dus... zijn we weer. Aflevering 07 van Seizoen 03, het schiet lekker op jongens. Dit keer weer met een dikke 2,5 uur aan dope ass platen en slap gelul. Verwacht o.a. tracks van D-Nice, VSOP, Postman, RTJ, Pete Philly, The Fat Boys en nog een shitload meer... Recal verteld over zijn secret hide out, de stoomlocomotesla en de Zoute Track Drop van deze uitzending. En we hebben nog een dikke mix van DJ Attame, all the way from Japan.

  Ook nog een dope ass ReWind met Remco van the Loods uit Roosendaal, daar breekt 25 en 26 Juni 2022 de pleuris uit met een super dope graffiti en hip hop festival! En het dopeste! De toegang is gratis! Dus zoek het op en ben daar. Enjoy the show homies!


  Peace Hou Het Zout

  2h 35m | May 22, 2022
 • Hou Het Zout – S03E06 – 1 Mei 2022 - Papa Break, Rapido , en Jerome Is een saaie lul volgens Recal.....

  Waddappel piepols!! We back again met een lading zoute hip hop en slap gelul. Met terugbel Recal die Jerome verteld hoe saai hij is, Papa break in de ReWind, en een Underdog Recognize. Met tracks van Jawat, Special Ed, Naughty by Nature, Heavy D, Redman en een shitload meer!!

  Dus ga ervoor zitten en zet je zoutjes klaar! Komt ie... Hou Het Zout!

  2h 46m | May 1, 2022
Hou Het Zout - True School Hip Hop
Loading...