show-image

Diçka Ndryshe

Ky "podcast ne shqip" i eshte dedikuar gjithe shqiptarve qe kerkojne podcasts ne ngjuhen Shqipe.

Podcasti "Dicka Ndryshe" nuk perqendrohet ne nje teme te caktuar, por tema te ndryshme te shoqerise, duke bere qe te ndajme me ju ide dhe mendime interesante. Ne te njejten kohe ndoshta, pse jo, te mesojme edhe gjera te reja.

Nese keni deshire qe ne te flasim per ndonje teme qe juve ju pelqen ose ju intereson na shkruani nje email tek adresa e email-it dickandryshepodcast@gmail.com


This "Albanian Podcast" is dedicated to those Albanians looking for Podcasts in the Albanian Language.