Călătorind la Sânzi | RedCircle

Călătorind la Sânzi

Un podcast de spiritualitate și evoluție spirituală.

Ep.1 și Ep.2 ”Cum va fi noua ființă pământeană în contextul marilor schimbări care vin, și care cer a se pune bazele unui nou mod de a fi. Energetica subtilă pe înțelesul tuturor, ce este dăunător și cum poate fi procesat, etc.”


Ep.3 ”Ritmul accelerat al schimbărilor din univers preseză pe cei care s-au angajat în evoluția spirituală să aibe un ritm susținut. Cei care se decid acum să se angajeze sau cei care încă dau mult din timpul lor pentru activități cotidiene și un procent mai restrâns evoluției spirituale, vor avea un ritm de evoluție mai lentă. În acest podcast ambele situații sunt detaliate, dorind a centra persoana în a fi conștientă unde este în acest moment și ce poate să facă pentru a schimba ritmul și a se încadra la un nivel diferit...”


Ep.4 ”Modelele eterice expirate sunt formațiuni eterice, plasmatice numite de către ființele de lumină ektoplasmă, și sunt tipare de comportament adoptate inconștient sau voit prin concepții dăunătoare atât nouă înșine cât și celor cu care interacționăm.

Aceste modele eterice dăunătoare în contextul marilor schimbări de transformare a vibrației Pământului și a ființei umane, devin modele eterice expirate, care sunt scoase în evidență exact de către contextul actual ca fiind expirate și ”taxate” imediat pentru scăderea de vibrație adusă lui Gaia, până la a fi scoși din această viață. Ceva de genul: ”ori înveți aici și acum că trebuie să te cizelezi la o vibrație înaltă, ori ești expulzat din câmp pentru a lăsa spațiu de desfășurare a vibrației noi.”

Etc.


Vă așteptăm să ne urmăriți, cu drag!

show-image

Episodes