SHOW / EPISODE

Lidija Vukojevi─ç: Imaju li Slavonija i Baranja dobru klimu za turizam? | BRODCAST #31

Episode 31
52m | Nov 15, 2022

Lidija Vukojevi─ç na provedbi EU projekata u Hrvatskoj radi od samih po─Źetaka 2006. godine. Kako ka┼że, najvi┼íe ju ispunjava vidjeti transformaciju u ┼żivotima ljudi koju takvi projekti donose. Uz provedbu projekata, predavala je i obu─Źavala mlade i druge projektne menad┼żere o razli─Źitim metodologijama, razvojnim projektima i EU fondovima.

Potpredsjednica je udruge Eko Brezna koja je nositelj projekta "Dobra klima za turizam". Posljednje tri godine, osim provedbe primijenjenog istra┼żivanja prilago─Ĺenosti slavonske turisti─Źke ponude na klimatske promjene, kroz projekt su se odr┼żale brojne panel rasprave, okrugli stolovi, info dani, stru─Źni skupovi, javno predavanje te razne radionice za dionike projekta.

U ovoj epizodi Brodcasta saznajemo vi┼íe o projektu, ┼íto to turiste vodi u Slavoniju i Baranju, kako svi mo┼żemo doprinijeti razvoju turizma i prepoznatljivosti regije, ali i kako se mo┼żemo prilagoditi klimatskim promjenama te otkrivamo brojna vrijedna iskustva iz Lidijinog profesionalnog razvoja.

Audio Player Image
Brodcast
Loading...