SHOW / EPISODE

Putovanja Hrvoja Juri─ça: Od najsjevernije to─Źke Europe do cijelog svijeta | BRODCAST #32

Episode 32
1h 9m | Nov 22, 2022

Hrvoje Jurić je avanturist, putopisac i još puno više. Proputovao je cijeli svijet. Doslovno.

U 2020. oborio je brojne rekorde uz Giant World Tour by Hrvoje Juri─ç, putovanju na kojem je na elektri─Źnom biciklu pro┼íao 29 061 u 133 dana, 6 sati i 10 minuta. Nakon tog putovanja objavio je svoju tre─çu knjigu "Na rubu".

Samo do Nordkappa, najsjevernije to─Źke Europe bio je ─Źetiri puta, a planira i peti. Preko 2 tisu─çe kilometara od Osla do Nordkappa veliki je izazov, a pogotovo na velikim zimskim minusima od -20┬░. Nije ni ─Źudo da je bio tek ─Źetvrti ─Źovjek na svijetu kojem je taj pothvat uspio.

Nevjerojatno, ali ovo je mali dio Hrvojevih putovanja. O drugim avanturama i putovanjima vi┼íe otkriva u ovoj epizodi Brodcasta, ali ih se uvijek mo┼że pratiti na Hrvojevim dru┼ítvenim mre┼żama uz vjerne pratitelje, pse Enu i Maxa.

Nakon ove epizode zaklju─Źili smo da ─çe biti potrebno barem jo┼í pet epizoda da pitamo Hrvoja sve ┼íto nas zanima, ali za sada nam je otkrio kako je po─Źeo putovati, odakle poti─Źe njegova ljubav prema pisanju, koja je pri─Źa Ene i Maxa. Podijelio je svoja iskustva, preporuke i kako vidi potencijal Slavonije, Slavonskog planinarskog puta i mogu─çnosti razvoja turizma u ovim krajevima.

Audio Player Image
Brodcast
Loading...