EPISODES
 • Maxime Quisquater | De Warme Kerstmars Editie 2, Angel number 222, Bespreking Mental Resillience Experience

  Welkom terug bij de BioHackers Podcast! šŸš€ Vandaag hebben we een vertrouwd gezicht, niemand minder dan Maxime Quisquater, ademhalingscoach, oprichter van de Limitless Journey Group en medewoordvoerder van De Warme Kerstmars, voor zijn derde optreden in onze show!

  Stap in de wereld van Maxime terwijl hij vertelt over zijn ongelofelijke ervaringen in Spanje, van het verlaten van zijn thuisbasis tot het redden van een wildvreemde, allemaal verbonden door zijn geluksgetal 222. šŸŒāœØ

  Hij deelt de inspirerende reis van het opzetten en uitbreiden van Limitless Journey en werpt een blik op de toekomst van dit empowerende initiatief. šŸ’Ŗ

  We nemen je ook mee achter de schermen van ons recente evenement, een samenwerking tussen BioHackers en Limitless Journey Group bij NRG Fitness in Schoten. Hoor van onze geweldige gast Bob over zijn persoonlijke doorbraken en grensverleggende ervaringen tijdens dit unieke event.

  En als kers op de taart, krijg je aan het einde van deze episode een exclusieve aftermovie van het evenement te zien! šŸŽ¬

  We bespreken ook andere geweldige samenwerkingen en werpen een vooruitblik op het komende hoofdevenement, De Warme Kerstmars. Een 102 km lange wandeltocht ten voordele van 'To Walk Again'.

  Mis deze aflevering vol inspiratie, inzichten en community spirit niet! šŸŽ™ļøāœØ


  https://www.instagram.com/maximequisquaterofficial/

  https://www.instagram.com/limitlessjourneygroup/

  https://www.dewarmekerstmars.com/

  1h 33m | Dec 4, 2023
 • Siebe Van Uffelen | Psychedelische Reis Mentor & Sound Healer

  BioHackers Podcast #47 - Siebe Van Uffelen

  Laat je betoveren door onze speciale gast van vandaag: sound healer, gezondheidscoach en psychedelische reisleider, Siebe Van Uffelen!

  Van een soul-searching journey na het verlies van zijn beste vriend op jonge leeftijd tot het verkennen van de kracht van geluid met klankschalen, handpannen en didgeridoo, Siebe neemt ons mee op een reis door de dimensies van helende frequenties.

  Ontdek hoe hij natuurlijke supplementen omarmt zonder de gebruikelijke commerciƫle rommel. Siebe deelt zijn wijsheid over het optimaliseren van het lichaam met echte, zuivere ondersteuning.

  En alsof dat nog niet genoeg is, gidst Siebe mensen door begeleide paddo-sessies, waar geluid, dieetvoorbereiding en een prachtige setting de krachtige plantenmedicijnen begeleiden.

  Verder onthult hij de meerwaarde van een sterke vrouw aan zijn zijde en deelt zijn inzichten over krachtige relaties.

  Dompel jezelf onder in de wereld van geluid, gezondheid en psychedelische ontdekkingen! Luister nu via YouTube en Spotify

  Wil je dieper duiken? Stuur Siebe een berichtje via Instagram voor meer informatie over zijn diensten!


  šŸ”— Volg Siebe op Instagram

  1h 36m | Nov 27, 2023
 • Youssef Rambouk - Professioneel Muay Thai vechter & All-inclusive vechters kamp in THAILAND?!

  BioHackers Podcast #46 - Youssef Rambouk

  We zijn terug en beter dan ooit! Na een korte pauze hebben we een nieuwe locatie en een opgefriste studio voor de podcast, en we trappen dit nieuwe hoofdstuk af met een absolute kraker van een aflevering. Bij ons is de getalenteerde muay thai-vechter, slimme zakenman en avonturier Youssef Rambouk.

  Youssef heeft zijn muay thai-carriĆØre naar nieuwe hoogten gebracht en neemt deel aan professionele gevechten over de hele wereld. Van de ringen in Thailand en China tot de arena's van AustraliĆ« en heel Europa, hij heeft zijn stempel gedrukt.

  Maar Youssef is niet alleen een kracht in de ring; hij is ook een strategische zakenman. Als ontwikkelaar voor het vechtersmanagementbureau AMC Management en een sleutelfiguur in de reisafdeling van Raise Revival staat hij vooraan bij het creƫren van unieke kansen.

  Bij Raise Revival stellen Youssef en zijn team volledig verzorgde reizen samen naar Thailand voor zowel recreatieve als professionele vechtliefhebbers. Van intensieve bootcamps voor serieuze vechters tot luxueuze retraites met villa's, zwembaden, yogaklassen en naadloos vervoer, ze hebben alles gedekt.

  Als je de echte cultuur van Thailand wilt ervaren zonder je ergens zorgen over te hoeven maken, bekijk dan hun all-inclusive pakketten op hun website.

  Volg Youssef Rambouk en de ongelofelijke projecten waar hij deel van uitmaakt:

  Bereid je voor op een podcastaflevering boordevol verhalen van veerkracht, triomf en de geheimen van het succes van Youssef, zowel in als buiten de ring!

  1h 29m | Nov 20, 2023
 • Brecht De Corte & Dries Paenen | NATURAL Bodybuilder, De BESTE Supplementen, Bodybuilden & IJSBADEN

  BioHackers Podcast #45 - Brecht De Corte & Dries Paenen

  Deze week duiken we in de fascinerende wereld van natuurlijk bodybuilden met niemand minder dan Total Body Shop-atleet Brecht De Corte en voormalige gast van episode #10, Men's Physique-atlete en personal coach Dries Paenen.


  Brecht neemt ons mee in de wereld van extreem gedisciplineerd natuurlijk bodybuilden en benadrukt het cruciale belang van een goede coach om competitief te kunnen zijn. Hoe bereidt hij zich voor op een wedstrijd? Wat omvat zijn prep-week?


  Dries onthult een nieuwe aanpak in zijn persoonlijke training en onthult het nummer 1 probleem waardoor je niet het gewenste resultaat behaalt met personal training.

  Daarnaast delen de heren hun uitgebreide TOP- en Must-supplementen voor een gezonde voortgang, en bespreken we de impact van ijsbaden op de bodybuilding scene.

  Ook duiken we in de essentie van het laten uitvoeren van een bloedonderzoek en wat je moet vragen aan je huisarts.


  Uiteraard wordt deze aflevering weer gesponsord door BeJuiced, met hun heerlijke cold-pressed juices vol met meer dan 300 gram groenten en fruit in Ć©Ć©n flesje!


  Links

  Brecht De Corte: https://www.instagram.com/decortebrecht/

  Total Body Shop: https://www.instagram.com/totalbodyshop.nl/

  Dries Paenen: https://www.instagram.com/dries.paenen/

  Alpha Sups: https://www.instagram.com/alphasuppsnl/


  En vergeet niet om de website van BeJuiced te bezoeken voor je dagelijkse dosis vitamines:

  https://www.bejuiced.be/

  1h 56m | Aug 7, 2023
 • Nicoyoncee | ACTEUR in opleiding, eerste THEATER voorstelling & de impact van SHAKESPEAR

  BioHackers Podcast Episode #44 - Nicolau Pimento Belgrano: The Rising Star Returns!


  In deze theatrale aflevering verwelkomen we de tweede verschijning van de allereerste gast van de BioHackers Podcast, Nicolau Pimento Belgrano, ook wel bekend als Nicoyoncee.

  Nico's reis begon met een opleiding bij De Nieuwe Spelers in Antwerpen en onlangs heeft hij zijn eindwerk gepresenteerd. Met een uitmuntende performance heeft hij de smaak te pakken. Bekijk de link naar de volledige show onderaan de beschrijving. Na een professionele clipshoot heeft Nico nog veel meer mooie projecten in het vooruitzicht. Zijn acteercarriĆØre krijgt een prachtige wending!


  En laten we niet vergeten dat Nico ook onze allereerste gast was in aflevering 3, toen hij net aan zijn opleiding begon. Zijn groei in professionaliteit in opnames en podcasts is bewonderenswaardig.


  Uiteraard worden de drankjes mede mogelijk gemaakt door onze wekelijkse sponsor, BeJuiced. Geniet van heerlijke cold-pressed juices met meer dan 300 gram groenten en fruit in Ć©Ć©n flesje. En we hebben ook een nieuwe sponsor: MB Nutrition, het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld. Gebruik de kortingscode "Gb15" voor 15% korting!


  Links:

  Instagram: https://www.instagram.com/nicoyoncee/

  Volledige Show: https://vimeo.com/828348144/c7a3eb4fe4

  BeJuiced: https://www.bejuiced.be/

  1h 20m | Jul 31, 2023
 • Kevin De Herdt | PURPLE belt Jiu Jitsu, stoppen met BLOWEN & trainen voor IRON MAN

  BioHackers Podcast #43 - Kevin De Herdt:

  In deze aflevering verwelkomen we opnieuw Kevin De Herdt, die eerder te gast was in episode 14 van de podcast. Kevin is inmiddels gepromoveerd tot purple belt in jiu jitsu, na een toegewijde reis van 7 jaar, en dit moment was een emotionele mijlpaal voor hem.

  Daarnaast is Kevin een uitdaging aangegaan in zijn leven door te streven naar sobriety. Hij deelt openhartig zijn ervaringen en persoonlijke reis om te stoppen met cannabisgebruik.

  Ook vertelt hij over opmerkelijke veranderingen die hij heeft ervaren na zijn dieettransformatie, waarbij hij voornamelijk fruit en vlees is gaan eten, na een lange periode als veganist te hebben geleefd.

  Tijdens de aflevering worden de drankjes mogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced, met heerlijke en gezonde cold-pressed sappen - je dagelijkse dosis vitamines in Ć©Ć©n flesje. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe sponsor van de podcast; MB Nutrition papa! Het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld. Mis deze inspirerende en meeslepende episode niet!

  Links

  https://www.instagram.com/hisslothness/

  https://www.instagram.com/jiugipsy/

  1h 20m | Jul 24, 2023
 • Veerle Peeters | van ONLYFANS naar ONDERNEMER, Playboy Centerfold model & Influencer

  BioHackers Podcast #42 - Veerle Peeters

  Betreed de wereld van power woman Veerle Peeters in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast!

  Laat je inspireren door het fascinerende verhaal van deze prachtige Playboy Centerfold model en jonge moeder, terwijl ze haar boeiende OnlyFans carriĆØre onthult en de switch die ze momenteel doormaakt.

  Ontdek hoe Veerle haar krachtige mindset gebruikt om een serieuze business te bouwen rond haar OnlyFans, en doorbreekt het stigma dat het allemaal maar makkelijk lijkt. Ze laat zien dat het kapitaliseren van je passie en talenten een gedurfde en strategische aanpak vereist.

  Volg Veerle op haar reis terwijl ze zichzelf heruitvindt en een nieuwe richting inslaat in haar carriĆØre. Een gezonde mindset en een gezond lichaam.

  En uiteraard, geniet van verfrissende sapjes tijdens de aflevering, mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde partner BeJuiced! Mis dit inspirerende verhaal niet, luister nu naar de BioHackers Podcast #42 - Veerle Peeters!

  Links

  https://www.instagram.com/veedici/

  https://beacons.ai/veerle

  1h 58m | Jul 17, 2023
 • Wout Lambrecht | Oprichter Ethos Media Agency, Samenwerking FORMULE 1 & RED BULL & eerste MARATHON

  BioHackers Podcast #41 - Wout Lambrecht

  Duik in het inspirerende ondernemersavontuur van Wout Lambrecht in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast! Deze jonge visionair en oprichter van Ethos Media Agency is een ware game changer in de Belgische markt, met high-end videoproducties en prestigieuze samenwerkingen met toonaangevende merken als Red Bull en Formule 1. Bereid je voor op een boeiende reis terwijl Wout je meeneemt naar Saudi-Arabiƫ, waar hij met zijn team de spanning van de race van dichtbij heeft ervaren.

  Maar Wout is niet alleen een ondernemer; hij gaat ook fysieke uitdagingen aan. Ontdek hoe hij zijn eerste marathon heeft voltooid met een indrukwekkende tijd van 5:23:44. En wacht tot je hoort over zijn persoonlijke triomf in het ijsbad, waar hij maar liefst 10 minuten heeft doorgebracht en een persoonlijk record heeft gevestigd.

  Laat je inspireren door de groei en ontwikkeling van deze ondernemer, en leer waarom Wout pleit voor het delegeren van verantwoordelijkheden als managing director. Vergeet niet te genieten van verfrissende sapjes, verzorgd door onze gewaardeerde partner BeJuiced! Mis deze episode vol succesverhalen en inspiratie niet. Luister nu naar de BioHackers Podcast #41 - Wout Lambrecht!

  Links

  https://www.instagram.com/lambrechtwout/

  https://www.instagram.com/ethosmedia.agency/

  https://www.ethosmediaagency.com/


  https://www.bejuiced.be/

  1h 21m | Jul 10, 2023
 • Stephanie Bex | van BURN-OUT naar ONBEWOOND Eiland, Kundalini Activation Process & PLANTENMEDICIJN

  BioHackers Podcast #40 - Stephanie Bex

  Welkom bij de monumentale 40e aflevering van de BioHackers Podcast! In deze meeslepende editie hadden we de eer om de stralende spirituele coach, Stephanie Bex, als gast te verwelkomen. Als KAP-facilitator (Kundalini Activation Process) helpt ze mensen om de ongekende kracht van hun innerlijke zelf te ontdekken en te benutten.


  Stephanie deelt haar inspirerende reis van zelfontdekking, die werd aangewakkerd door een transformerende burn-out ervaring. Dit leidde haar naar een buitengewoon avontuur. Ze heeft zes maanden in Indonesiƫ en zes maanden in Mexico gewoond, waar ze zich onderdompelde in de levendige culturen. Ze heeft betoverende bestemmingen zoals Myanmar, het schitterende emiraat Dubai en zelfs een onbewoond eiland verkend. Ze belichaamt werkelijk de geest van een wereldreiziger.


  Bovendien duikt Stephanie in de diepe wereld van plantgeneeskunde, waarbij ze de immense impact en transformerende mogelijkheden benadrukt. Dit is een onderwerp dat meer open dialoog en exploratie verdient.


  Naast haar spirituele streven omarmt Stephanie een dynamische carriĆØre in het vastgoed en begint ze aan haar nieuwste uitdaging bij een gerenommeerd vastgoedkantoor in Dubai.


  En natuurlijk mogen we niet vergeten te vermelden dat de heerlijke drankjes die tijdens deze aflevering worden genoten, mogelijk worden gemaakt door onze geweldige partner, BeJuiced!


  Luister naar deze inspirerende aflevering van de BioHackers Podcast, waarin Stephanie Bex ons verlicht over de weg naar zelfversterking en de grenzeloze mogelijkheden die binnen handbereik liggen.


  Links

  https://instagram.com/stephanie.bex?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==


  https://instagram.com/shaomae.official?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==


  https://instagram.com/propertypearlsdubai?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==


  https://www.monk-e.net/


  https://propertypearlsdubai.com/  https://www.bejuiced.be/

  2h 16m | Jul 3, 2023
 • Antwerp Says | MEMEKONING, Inkomsten Door Social Media & FACE REVEAL? | BioHackers Podcast #39

  BioHackers Podcast #39 - Antwerp Says

  Welkom bij een nieuwe aflevering van de BioHackers Podcast! Deze week hebben we een speciale gast: de legendarische Antwerpse Instagram-figuur, ook wel bekend als AntwerpSays, maar voor ons is hij de Bruce Wayne van Berchem. Met meer dan 44k volgers deelt hij de meest creatieve memes over relevante onderwerpen binnen en buiten de stad Antwerpen.

  In deze aflevering duiken we in de wereld van AntwerpSays en ontdekken we de persoon achter de maskerade. We bespreken de misvattingen dat hij fulltime bezig is met het maken van memes, het gedrag van zijn volgers en hoe hij daarmee omgaat.

  Daarnaast delen we inzichten over het creƫren van inkomsten door middel van partnerships en merkactivaties. AntwerpSays onthult de geheimen van zijn succes op social media en de omgekeerde psychologie die hij toepast om een hit te worden.

  En zoals altijd worden de drankjes tijdens deze aflevering mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde partner BeJuiced! Laat je verrassen door heerlijke en gezonde groentesapjes boordevol meer dan 300 gram groenten en fruit per flesje.

  Benieuwd naar het verhaal achter de grappigste memes van Antwerpen? Luister nu naar de BioHackers Podcast met AntwerpSays en laat je meeslepen in de mysterieuze wereld van social media humor!


  Links

  https://www.instagram.com/antwerpsays/

  https://www.kleirantwerp.be/collections/antwerp-says

  1h 21m | Jun 26, 2023
 • Tinne Raeymaekers | HEALTH Specialist, BIOHACKER, auteur Het Fitness Kookboek & Co-Founder VIGOR | BioHackers Podcast #38

  BioHackers Podcast #38 - Tinne Raeymaekers

  Welkom bij een nieuwe aflevering van de BioHackers Podcast! Deze week hebben we een bijzondere gast: Tinne Raeymaekers, personal trainer, auteur van Het Fitness Kookboek en mede-oprichtster van Vigor Antwerpen. Tinne is een aanstekelijk enthousiaste gezondheidsfanaat en een echte biohacker!

  In deze aflevering deelt Tinne haar inspirerende verhaal over het oprichten van haar gym en het begeleiden van mensen op een breed spectrum om hun volledige potentieel te benutten. Ze is ook een meester in women empowerment en organiseert krachtige vrouwenkampen waar prachtige reviews over te vinden zijn.

  Tinne neemt je mee op een reis door de wereld van biohacking en deelt haar ervaringen op de Biohackers Summit in 2022 in Amsterdam, de retreats van Tibor.nl en de weerbaarheidstrainingen van Sergej Defensa.

  Na de opname van deze aflevering heeft Tinne zelfs haar persoonlijke record gebroken in het ijsbad, met een indrukwekkende tijd van 5 minuten! Ze is daarmee een van de meest krachtige vrouwelijke contenders.

  Ben je klaar om de kracht van biohacking te ontdekken en je gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Luister dan nu naar de BioHackers Podcast met Tinne Raeymaekers. Laat je inspireren en motiveer jezelf om het beste uit jezelf te halen!

  Links

  https://www.instagram.com/tinne.luzdelalma/

  https://www.luzdelalma.be/

  https://www.instagram.com/vigor.antwerp/

  https://www.vigorantwerp.com/


  https://www.bejuiced.be/

  1h 33m | Jun 19, 2023
 • Fit Met Lau - IJZERSTERKE Ochtendroutine, Tips Voor Meditatie & Coping Mechanismen | BioHackers Podcast #37

  BioHackers Podcast #37 - Fit met Lau

  In deze inspirerende aflevering verwelkomen we niemand minder dan personal trainster Fit met Lau. Ontdek hoe ze haar krachtige ochtendroutine heeft ontwikkeld en hoe haar eetgewoontes in de loop der jaren zijn geƫvolueerd.

  Lau deelt haar inzichten en strategieƫn voor het aanpakken van groepslessen, en geeft waardevolle tips voor degenen die willen beginnen met mediteren. Maar dat is niet alles - we duiken ook in het onderwerp coping mechanismen en de kracht van innerlijk werk.

  Tijdens deze aflevering worden er waardevolle lessen geleerd en praktische adviezen gedeeld. Luister mee naar de BioHackers Podcast en ontdek hoe je jouw ochtendroutine kunt optimaliseren, je eetgewoontes kunt transformeren en innerlijke kracht kunt ontdekken. Fit met Lau staat klaar om je te inspireren en te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.


  Hydratatie tijdens deze snikhete zomerdag is medemogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced! Geniet van heerlijke en gezonde groentesapjes boordevol vitamines, meer dan 300 gram groenten en fruit.


  Links

  https://www.instagram.com/fit.met.lau/

  https://www.instagram.com/suit.creativestudio/

  -

  https://www.instagram.com/bejuiced.be/

  1h 21m | Jun 16, 2023
 • Thibaud HWN - FRESH Uit Een IJSBAD, EMIGREREN Naar GENEVE & SQUAT + DEAD LIFT vs. BENCHPRESS

  BioHackers Podcast #36 - Thibaud Hwn

  In deze aflevering verwelkomen we Thibaud Hwn voor de tweede keer. Na een eerdere aflevering die niet helemaal tot zijn recht kwam, hebben we het goedgemaakt met een uitgebreide episode. We sprongen rechtstreeks in de opnames na een verfrissend ijsbad. Thibaud is een personal trainer, wereldreiziger en frequente deelnemer aan verschillende hardloopwedstrijden.


  Thibaud is geĆÆnspireerd door de podcast en werkt aan het opzetten van zijn eigen platform om shows in het Nederlands, Engels en Frans te maken. Meer informatie binnenkort!


  Sinds onze vorige ontmoeting in aflevering #25 heeft hij zijn appartement kunnen verkopen en staat hij op het punt om in juni naar GenĆØve te verhuizen voor de volgende stap in zijn leven.


  Daarnaast legt Thibaud uit waarom hij de voorkeur geeft aan deadlifts en squats boven de bench press. Hij deelt ook inzichten over de redenen achter zijn keuze.


  Laat je inspireren door Thibaud's avonturen en ontdek zijn unieke kijk op fitness en reizen in deze boeiende aflevering van de BioHackers Podcast.


  Links

  https://www.instagram.com/thibaud_hwn/

  2h 29m | Jun 5, 2023
 • Ilyas Qazi - NO GI Instructor, Tijd Bij Danaher Deathsquad, trainen met GEORGE ST-PIERRE

  BioHackers Podcast #35 - Ilyas Qazi

  In deze aflevering verwelkomen we de welbekende Ilyas Qazi. Op slechts 24-jarige leeftijd is hij al een purple belt jiu jitsu- en no gi-instructeur bij Stark BJJ in Gent. Met maar liefst 52 overwinningen in competities is zijn doel om dit jaar deel te nemen aan het prestigieuze ADCC-toernooi in Abu Dhabi.

  Naast een intensief trainingsschema gaat Ilyas altijd een stapje verder. Hij reist de wereld rond om seminars te volgen van de absolute grootheden in de sport. In deze aflevering deelt hij zijn ervaringen met niemand minder dan de legendarische Georges St-Pierre.

  Qazi is een pionier in het creƫren van Belgische content voor de jiu jitsu-gemeenschap en breidt zijn content steeds verder uit door zich meer toe te leggen op vloggen.

  Natuurlijk worden de drankjes tijdens deze aflevering mogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced! Geniet van heerlijke en gezonde groentesapjes boordevol meer dan 300 gram groenten en fruit per flesje.


  Links

  https://www.instagram.com/qazimurabjj/

  https://smoothcomp.com/en/profile/22482

  https://starkjiujitsu.be/about-us


  https://www.bejuiced.be/

  1h 16m | May 31, 2023
 • Huub Jacobs - OFF THE GRID Adventures, MMA Fight AFGEZEGD?! & BEKENDTSTE Sporten? | #34

  BioHackers Podcast #34 - Huub Jacobs

  In deze week's aflevering verwelkomen we voor de tweede keer Huub Jacobs, een goede vriend, BJJ blue belt en een kernfiguur bij OneLove Boardshop, een skateboardwinkel in Antwerpen.

  Huub deelt zijn recente avonturen van een off the grid vakantie, waar hij samen met zijn vriendin en hond even helemaal tot rust kwam. Dylan bespreekt ook de tegenslag van zijn MMA-tegenstander die moest afzeggen voor het geplande gevecht op 27 mei. Daarnaast delen we inzichten en speculaties over recente gebeurtenissen in de UFC, inclusief de laatste gevechten en de mogelijke gewichtsklasse van McGregor in de toekomst.

  Hoewel deze aflevering iets minder informatief is, streven we naar consistentie in onze content. We bedanken Huub voor zijn spontane komst naar de podcast!

  Natuurlijk worden de drankjes tijdens deze aflevering mogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced! Geniet van heerlijke en gezonde groentesapjes boordevol meer dan 300 gram groenten en fruit per flesje.

  Links

  https://www.instagram.com/huubster1/

  https://www.oneloveboardshop.be/nl

  https://www.bejuiced.be/

  49m | May 25, 2023
 • Dominque Deschoemaker - 5AM club, ONDERKOELT tijdens DUIKEN?! & VADER-ZOON rivaliteit | BioHackers Podcast #33

  BioHackers Podcast #33 - Dominique Deschoemaker & Arjen Deschoemaker

  In deze week's BioHackers Podcast hebben we twee unieke gasten, Dominique Deschoemaker, een jiu jitsu blue belt, en zijn 16-jarige zoon Arjen. Fresh uit een ijsbad komen de twee heren hun verhaal doen. Dominique is een diepzeewaterstraalsnijder en duikinstructeur, en heeft een enorme connectie tussen zijn mind, body en soul, wat resulteert in een krachtige mentaliteit. De rivaliteit tussen vader en zoon brengt een mooi dynamiek in het gesprek.

  Dominique is niet bang voor uitdagingen en heeft onlangs een bokswedstrijd voor het goede doel gewonnen na een intensieve trainingsperiode. Zijn krachtige werkethiek stelt hem in staat om zijn productieve uren te verlengen en elke dag om 5 uur 's ochtends in de sportschool te zijn.

  We krijgen ook inzicht in de unieke drijfveren van Arjen, die op slechts 16-jarige leeftijd al bezig is met een hoge studie, jiu jitsu, atletiek en een actief gym-leven. Deze levensstijl is zeldzaam voor adolescenten van zijn leeftijd.

  Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced, die onze gasten en hosts voorziet van heerlijke en gezonde cold-pressed smoothies. Beluister de aflevering nu voor meer inzichten en inspiratie van Dominique en Arjen Deschoemaker.

  Links

  https://www.instagram.com/d0mi/

  https://www.instagram.com/arjen_ds/


  https://www.bejuiced.be/

  1h 30m | May 15, 2023
 • Kaan Aydemir - PURPLE Belt BJJ, EETSTOORNIS & NATUURLIJKE Geneesmiddelen | BioHackers Podcast #32

  BioHackers Podcast #32 - Kaan Aydemir

  In deze week's aflevering van de BioHackers Podcast, verwelkomen we een bijzondere gast: de 23-jarige Kaan Aydemir uit Rotterdam, een hooggekwalificeerde jiu jitsu-atleet van Team Agua met een purple belt. Naast het concurreren op hoog niveau in jiu jitsu, heeft hij ook ervaring in MMA-gevechten.


  Kaan deelt zijn persoonlijke ervaringen met weight cutten en de donkere en complexe kant daarvan, waardoor hij een eetstoornis ontwikkelde. Hij vertelt ook hoe hij zichzelf verdiepte in natuurlijke geneesmiddelen, zoals ashwagandha, yerba mate en MCT-oliƫn. In zijn zoektocht naar een optimale levensstijl heeft hij ook een passie voor mensen te helpen, waardoor hij ook bezig is met een studie tot fysiotherapeut.


  Ondanks de obstakels heeft Kaan binnen korte tijd op hoog niveau kunnen presteren. Luister naar deze aflevering om meer te weten te komen over zijn reis en hoe hij een white belt met god mode werd.


  Links

  https://www.instagram.com/kaanaydemi.r/

  https://www.linkedin.com/in/kaanaydemir58/

  1h 41m | May 8, 2023
 • Founders: eerste SPONSORSHIP, live BRAINSTORM sessie, 3D geprint VLEES?! | BioHackers Podcast #31

  BioHackers Podcast #31 - Founders

  Een live brainstormsessie tussen de oprichters van BioHackers over toekomstige plannen voor een Experience Center + podcast op locatie.

  Ontdek de langverwachte sponsoring van BeJuiced en vanaf de volgende week kunnen de gasten genieten van een cold pressed smoothie tijdens de volgende aflevering. Leer over de spannende nieuwe productlijn Arctic Aura.

  De heren bespreken ook een aantal boeiende onderwerpen, zoals 3D-geprint vlees, honden klonen, Space X-projecten en de blootstelling van lood in het menselijk lichaam. Luister nu naar deze inspirerende en educatieve aflevering.


  Links

  https://www.instagram.com/alexander.neve/

  https://www.instagram.com/charlietrebus/

  https://www.instagram.com/justjiitsu/

  https://www.biohackers.be/  1h 14m | May 1, 2023
 • Thomas Segui - 350 Man Personeel Op EĆ©n Jaar Tijd! | BioHackers Podcast #30

  BioHackers Podcast #30 - Thomas Segui

  Begonnen met slechts twee werknemers een jaar geleden, heeft Thomas zijn bedrijf laten groeien tot meer dan 150 werknemers, gespecialiseerd in podiumbouw, gastheerschap, bediening, keukenassistentie en nu ook uitbreidend naar logistieke dienstverlening.


  In deze aflevering van de BioHackers Podcast hebben we de inspirerende jonge ondernemer Thomas Segui te gast, die de horeca-industrie heeft veroverd met zijn innovatieve bedrijf, Inner Circle Hospitality Group.


  Thomas deelt zijn verhaal over hoe hij zijn niche in de markt heeft gevonden en zijn succesvolle bedrijf vanaf de grond heeft opgebouwd. Met jarenlange persoonlijke ervaring in de industrie heeft Thomas zijn kennis gebruikt om iets werkelijk opmerkelijks te creƫren. Hij leefde zelfs van instantnoedels en investeerde alles terug in zijn bedrijf, dat nu de vruchten begint af te werpen.


  Via Inner Circle Hospitality Group heeft Thomas geweldige partnerschappen gevormd met grote namen zoals Tomorrowland, Mi! Streetfood en Alexander Homecooking. Luister naar deze aflevering om het ongelooflijke verhaal te horen van Thomas's vastberadenheid en innovatie in de horeca-industrie.

  Links

  https://www.instagram.com/thomasssegui/

  https://www.instagram.com/innercirclehospitality.be/

  https://www.innercirclegroup.be/

  2h 5m | Apr 24, 2023
 • BioHackers Podcast #29 - Mostafa El Sayed

  BioHackers Podcast #29 - Mostafa El Sayed

  Ben je benieuwd naar het inspirerende verhaal van een jonge ondernemer die op 15-jarige leeftijd naar Belgiƫ kwam en een enorme achterstand had op het gebied van taal en onderwijs, maar toch succesvol is geworden? Wil je weten hoe je met doorzettingsvermogen, hard werken en de juiste mindset je doelen kunt bereiken? Dan is deze aflevering van de BioHackers Podcast iets voor jou!

  In onze 29ste aflevering hebben we Mostafa El Sayed te gast, een jonge ondernemer die op 15-jarige leeftijd vanuit Egypte naar BelgiĆ« kwam en te maken kreeg met een taalbarriĆØre en een enorme achterstand op school. Maar Mostafa heeft zich hierdoor niet laten tegenhouden en heeft op 18-jarige leeftijd de jongste manager bij een McDonald's filiaal in BelgiĆ« geworden. Op zijn 20ste werd hij zaakvoerder van een Egyptisch restaurant dat hij binnen drie jaar naar een tweede filiaal heeft uitgebreid.

  Nu richt hij zich op zijn nieuwe project, Signum Group, waar hij digitale marketing combineert met de expertise van ervaren experts in zijn netwerk. Maar dat is nog niet alles! Mostafa deelt ook zijn wijsheid over hoe je met doorzettingsvermogen, hard werken en de juiste mindset de top 1% van succesvolle mensen kunt bereiken. Hij heeft veel geleerd van boeken en heeft deze kennis en mindset zelf weten te implementeren om zijn doelen te bereiken.

  Naast zijn drukke leven als ondernemer heeft Mostafa ook interessante hobby's, zoals het behalen van zijn schietvergunning, schaken en MMA.

  Wil je weten hoe Mostafa het heeft gedaan en wil je leren hoe je succesvol kunt worden ondanks de uitdagingen die je onderweg tegenkomt? Beluister dan deze aflevering van de BioHackers Podcast!

  Links

  https://www.instagram.com/mostafa_signum/

  https://linktr.ee/mostafa_el

  https://bold.pro/my/mostafa-elsayed

  1h 50m | Apr 17, 2023
BioHackers Podcast
Loading...