show-image

OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.


Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.


Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.


I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.


Disclaimer:

I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

Episodes

OVERSKUDD: Episode 6. Gode kilder og hjelpemidler
Show Details33min 42s
OVERSKUDD: Episode 5: Aksjer; Hvordan vurderer du risikoen?
Show Details38min 19s
OVERSKUDD: Episode 4: Typiske feil man gjør i aksjemarkedet
Show Details41min 44s
OVERSKUDD: Bonus -GameStop, WSB og Revolusjon?
Show Details28min 51s
OVERSKUDD: Episode 3: Aksjer; Kort forklart!
Show Details47min 36s
OVERSKUDD: Episode 2: Aksjefond på 1-2-3
Show Details1hr 7min
OVERSKUDD: Episode 1: Introduskjon i aksjeverden
Show Details1hr 5min