SHOW / EPISODE

#129 Wat doe je als je boekingen achter blijven?

Season 4 | Episode 129
17m | Mar 14, 2024

Het kan frustrerend zijn als je agenda niet zo vol loopt als je had gehoopt, maar er zijn manieren om hiermee om te gaan. 

 🚀 Belangrijke inzichten die je vindt in deze aflevering:

1. Wees realistisch over jouw succes: Bepaal voor jezelf wat succes betekent en hoeveel boekingen je echt nodig hebt.

2. Bewaak je mindset: Laat je niet ontmoedigen door andere succesverhalen op sociale media en focus op je eigen doelen.

3. Kijk kritisch naar je marketing: Zorg dat je voldoende zichtbaar bent op verschillende kanalen en dat je aanbod aansluit bij de wensen van je klanten.

4. Evalueer je marketingkanalen: Controleer of jouw website en social media kanalen goed ingericht zijn en of ze de juiste boodschap uitdragen.

5. Match je aanbod met je eigen behoeften: Zorg dat je aanbod niet alleen aansluit bij je klanten, maar ook bij jouw eigen visie en passie.

Beluister de gehele aflevering alle tips en ervaringen 💡

📣 Heb je een vraag? Stuur me een DM via Instagram!

💬 En vergeet niet om een review achter te laten op Apple Podcasts of Spotify om mij te helpen groeien en meer mensen te bereiken. 🌟

Over Jessica
Ik ben Jessica Groenewegen, een ervaren fotograaf en host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf". Mijn passie voor fotografie en mijn jarenlange ervaring in de branche hebben mij geholpen bij het opbouwen van een succesvol fotografiebedrijf. In mijn podcast deel ik waardevolle inzichten en tips om fotografen te helpen groeien. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen ondernemersreis. Met mijn webshop met marketing tools ondersteun ik fotografen met slimmer werken, in plaats van harder. 

Podcast productie en management wordt gedaan door Flawless Podcasting

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...