SHOW / EPISODE

#125 Grip op je klanten: 3 tips voor bruidsfotografen om sterke relaties en resultaten te behouden.

Season 4 | Episode 125
16m | Feb 1, 2024

In deze aflevering bespreek ik drie tips voor bruidsfotografen om grip te houden op hun klanten. Grip is belangrijk omdat voor een groot deel het uiteindelijke succes, resultaat en het ondernemersplezier bepaald.

Ik deel mijn ervaringen en benadruk het belang van het managen van verwachtingen bij klanten, het opzetten van een goede workflow en het creëren van rust en zekerheid binnen je fotografiebedrijf.

Naast het geven van praktische voorbeelden leg ik ook uit hoe deze tips van invloed zijn op de algehele klanttevredenheid en het succes van je fotografiebedrijf.

Zelf direct je eigen workflow als bruidsfotograaf drastisch optimaliseren? Maak dan gebruik van mijn e-mail templates speciaal voor bruidsfotografen. Dit zijn alle e-mails die ik, en dus jij ook, kan sturen naar klanten. Vanaf het moment dat ze een aanvraag doen tot het moment dat je de samenwerking afsluit. Deze templates geven jou de rust, zekerheid en communicatie skills om grip te houden op je workflow en proactief te kunnen handelen in het ondernemen binnen jouw fotografiebedrijf: https://academy.jessicagroenewegen.nl/product/email-templates-voor-bruidsfotografen/

Jessica Groenewegen is een ervaren fotograaf en ondernemer in de fotografiebranche. Ze is de host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf" waarin ze haar expertise deelt over het opbouwen van een succesvolle fotografieonderneming. Met jarenlange ervaring in de industrie en een passie voor het helpen van beginnende fotografen, biedt Jessica waardevolle inzichten, tips en marketingadvies in haar podcast. Ze streeft ernaar om haar luisteraars te inspireren en te begeleiden op weg naar succes in de creatieve sector. Daarnaast heeft ze haar eigen webshop met marketingproducten voor (beginnende) fotografen die slimmer willen werken in plaats van harder.

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...