SHOW / EPISODE

#127 Een stap in de wereld van Boudoirfotografie - in gesprek met Raisa de Koning

Season 4 | Episode 127
19m | Feb 14, 2024

Ik heb het vaak over lifestyle en bruidsfotografie maar hoeveel weet ik over boudoirfotografie? Niet veel, dus ik nodigde Raisa de Koning uit om daarover te komen vertellen.

Ik praat met Raisa over deze fascinerende en steeds groter groeiende tak van fotografie. Wat is het, voor wie is het, wat houdt het in en hoe verloopt zo'n shoot? Ook praten we over het belang van het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor zowel de fotograaf als de klant, en hoe je als fotograaf je eigen stijl en visie in boudoirfotografie kunt ontwikkelen.

Raisa deelt ook details over haar aankomende masterclass (2 maart) en styled shoot (16 maart), speciaal voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het betreden van de wereld van boudoirfotografie. 

Meer info over Raisa de Koning?
Raisa heeft een passie voor het vastleggen van vrouwen en haar personal tribe. De vrouw is haar muze en de manier waarop zij voor haar zelf en voor haar gezin staat en zorgt vind ze magisch. Elke vrouw is uniek en haar krachten, schoonheid en liefde vindt Raisa prachtig. Daarnaast is ze veel te vinden in haar studio/atelier in Voorburg en is ze mama van de 8 jarige Keoni.
Meer info vind je op haar website: https://www.raisadekoning.com/ en instagram: https://www.instagram.com/raisadekoning/ 

📣 Heb je een vraag? Stuur me een DM via Instagram!

💬 En vergeet niet om een review achter te laten op Apple Podcasts of Spotify om mij te helpen groeien en meer mensen te bereiken. 🌟

Over Jessica
Ik ben Jessica Groenewegen, een ervaren fotograaf en host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf". Mijn passie voor fotografie en mijn jarenlange ervaring in de branche hebben mij geholpen bij het opbouwen van een succesvol fotografiebedrijf. In mijn podcast deel ik waardevolle inzichten en tips om fotografen te helpen groeien. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen ondernemersreis. Met mijn webshop met marketing tools ondersteun ik fotografen met slimmer werken, in plaats van harder. 

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...