SHOW / EPISODE

#130 MOET ik een niche kiezen?

Season 4 | Episode 130
12m | Mar 21, 2024

In deze aflevering heb ik het over een vraag die veel beginnende fotografen bezighoudt: MOET ik een niche kiezen? 🤔

Is het echt nodig om je te specialiseren in een bepaald type fotografie of is het beter om alles te kunnen aanbieden?

Ik deel mijn inzichten over waarom het kiezen van een niche in de fotografie van cruciaal belang kan zijn voor jouw succes. Of je nu net begint in de branche of al een tijdje aan het fotograferen bent, het is altijd belangrijk om te weten waarom een niche kiezen essentieel kan zijn.

Denk jij na over het aanbieden van een extra breed aanbod van verschillende soorten fotoshoots? Ik deel een belangrijke reden waarom je hier nog een keertje goed over na moet denken.

Dus, MOET je een niche kiezen? Luister naar deze aflevering om erachter te komen hoe een niche kan bijdragen aan het succes van jouw fotografiebedrijf.

Trouwe luisteraar? // Ik waardeer jouw steun en feedback enorm! Als je geniet van de afleveringen, dan zou je me ontzettend blij maken met een 5 sterren review op de Apple Podcast App ⭐ 

Over Jessica // Ik ben Jessica Groenewegen, een ervaren fotograaf en host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf". Mijn passie voor fotografie en mijn jarenlange ervaring in de branche hebben mij geholpen bij het opbouwen van een succesvol fotografiebedrijf. In mijn podcast deel ik waardevolle inzichten en tips om fotografen te helpen groeien. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen ondernemersreis. Met mijn webshop met marketing tools ondersteun ik fotografen met slimmer werken, in plaats van harder. 

Podcast productie en management wordt gedaan door Flawless Podcasting

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...