SHOW / EPISODE

#124 Zo stoom je je bedrijf klaar voor het hoogseizoen

Season 4 | Episode 124
12m | Jan 25, 2024

In deze aflevering heb ik het over de taken die wij als fotograaf kunnen uitvoeren tijdens het laagseizoen. Ik deel met je hoe je jouw bedrijf kunt optimaliseren en verbeteren wanneer er minder shoots en aanvragen zijn voordat het drukke hoogseizoen weer begint.

Ik geef tips over het nemen van rust, het updaten van je website, het evalueren en aanpassen van je aanbod en prijzen, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het investeren in je persoonlijke groei.

Wil je nu nog aan de slag met je doelen en plannen voor 2024? Dat kan gemakkelijk met behulp van mijn NEW WORK YEAR Kickstart PDF (maar €3!) In die pdf lopen we langs de geleerde lessen en ervaringen uit het vorige jaar. Die gebruiken we voor de eerste blik naar het nieuwe jaar. Door middel van diverse vragen op het gebied van omzet, inzicht, successen, focuspunten, persoonlijke groei en mindset, helpt deze pdf je naar een kickstart van het nieuwe jaar waarin je helder hebt wat wel en niet werkte zodat je altijd het nieuwe jaar sterk begint.

Jessica Groenewegen is een ervaren fotograaf en ondernemer in de fotografiebranche. Ze is de host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf" waarin ze haar expertise deelt over het opbouwen van een succesvolle fotografieonderneming. Met jarenlange ervaring in de industrie en een passie voor het helpen van beginnende fotografen, biedt Jessica waardevolle inzichten, tips en marketingadvies in haar podcast. Ze streeft ernaar om haar luisteraars te inspireren en te begeleiden op weg naar succes in de creatieve sector. 


Deze podcast wordt mogelijk gemaakt door mijn Academy Shop. De webshop voor beginnende fotografen waarin je marketing- en groeitools vindt waarmee je je fotografiebedrijf een boost geeft! Handige templates, interessante masterclasses en leerzame e-books geven je de handvatten om te knallen! https://academy.jessicagroenewegen.nl/

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...