SHOW / EPISODE

#126 3 tips voor het omgaan met en voorkomen van klachten

Season 4 | Episode 126
14m | Feb 8, 2024

Klachten van klanten kunnen een grote uitdaging vormen voor fotografen. In deze aflevering bespreek ik hoe je effectief kunt omgaan met klachten en hoe je ze kunt voorkomen. 

Ik behandel de volgende tips:
Tip 1: Verwachtingen managen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, verwachtingen managen is dé sleutel. Waarom en hoe, dat hoor je in de aflevering.

Tip 2: Snel en persoonlijk reageren op klachten. Ook adviseer ik je om dit op een bepaalde wijze te doen voor een beter resultaat.

Tip 3: Werk met algemene voorwaarden. Deze voorwaarden beschermen niet alleen jou als fotograaf, maar zorgen ook voor duidelijkheid over de afspraken met de klant. 

📣 Heb je een vraag? Stuur me een DM via Instagram!

💬 En vergeet niet om een review achter te laten op Apple Podcasts of Spotify om mij te helpen groeien en meer mensen te bereiken. 🌟

Over Jessica
Ik ben Jessica Groenewegen, een ervaren fotograaf en host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf". Mijn passie voor fotografie en mijn jarenlange ervaring in de branche hebben mij geholpen bij het opbouwen van een succesvol fotografiebedrijf. In mijn podcast deel ik waardevolle inzichten en tips om fotografen te helpen groeien. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen ondernemersreis. Met mijn webshop met marketing tools ondersteun ik fotografen met slimmer werken, in plaats van harder. 

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...