SHOW / EPISODE

#132 Vermijd deze 5 veelvoorkomende marketingmissers

Season 4 | Episode 132
25m | Apr 4, 2024

Gratis Masterclass voor startende fotografen // Vr 26 april geef ik je de 6 musthaves voor het starten van een succesvol fotografiebedrijf tijdens de gratis masterclass. Als jij een al eeuwen twijfelt over het doorpakken met je fotografiebedrijf, laat mij je dan een liefdevolle schop onder je kont geven en meld je aan voor deze masterclass.

//

In deze aflevering van 'Bouw een succesvol fotografiebedrijf' deel ik vijf veelvoorkomende marketingmissers die je wilt vermijden. Dit zijn inzichten die ik zelf heb ervaren en waarvan ik weet hoe belangrijk ze zijn voor het succes van een fotografiebedrijf. 

In deze aflevering leer je:
1. Het belang van authenticiteit in je marketing en waarom je jezelf niet moet voordoen als iemand anders.

2. Waarom consistent zichtbaar zijn meer nodig heeft dan alleen maar regelmatig posten op Instagram.

3. Hoe het streven naar perfectie je marketing in de weg kan zitten en wat je eraan kunt doen.

4. Waarom focus zo belangrijk is en hoe dit je energie kan sturen.

5. Het belang van evaluatie en bijsturing van je marketingacties voor essentiële groei en succes 🎯

Trouwe luisteraar? // Ik waardeer jouw steun en feedback enorm! Als je geniet van de afleveringen, dan zou je me ontzettend blij maken met een 5 sterren review op de Appel Podcast App ⭐ 

Over Jessica // Ik ben Jessica Groenewegen, een ervaren fotograaf en host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf". Mijn passie voor fotografie en mijn jarenlange ervaring in de branche hebben mij geholpen bij het opbouwen van een succesvol fotografiebedrijf. In mijn podcast deel ik waardevolle inzichten en tips om fotografen te helpen groeien. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen ondernemersreis. Met mijn webshop met marketing tools ondersteun ik fotografen met slimmer werken, in plaats van harder. 

Podcast productie en management wordt gedaan door Flawless Podcasting

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...