SHOW / EPISODE

#123 Wanneer heb je een succesvol fotografiebedrijf?

Season 4 | Episode 123
11m | Jan 18, 2024

In deze aflevering duiken we in de diepte van de vraag: wanneer heb je eigenlijk een succesvol fotografiebedrijf? Ik deel mijn inzichten, voorbeelden en tips om jou op weg te helpen naar jouw eigen definitie van succes in de fotografiebusiness. Blijf luisteren om te ontdekken hoe je jouw eigen succes kunt definiëren en bereiken.

Jessica Groenewegen is een ervaren fotograaf en ondernemer in de fotografiebranche. Ze is de host van de podcast "Bouw een succesvol fotografiebedrijf" waarin ze haar expertise deelt over het opbouwen van een succesvolle fotografieonderneming. Met jarenlange ervaring in de industrie en een passie voor het helpen van beginnende fotografen, biedt Jessica waardevolle inzichten, tips en marketingadvies in haar podcast. Ze streeft ernaar om haar luisteraars te inspireren en te begeleiden op weg naar succes in de creatieve sector. 

Deze podcast wordt mogelijk gemaakt door mijn Academy Shop. De webshop voor beginnende fotografen waarin je marketing- en groeitools vindt waarmee je je fotografiebedrijf een boost geeft! Handige templates, interessante masterclasses en leerzame e-books geven je de handvatten om te knallen! https://academy.jessicagroenewegen.nl/

Audio Player Image
Bouw een succesvol fotografiebedrijf met Jessica Groenewegen
Loading...